Hvordan installere Wall Tile Over Backer Board

Hvordan installere Wall Tile Over Backer Board 

1.

Trykk maskebånd over sømmen mellom bakerbrettene. Spred tynn sett mørtel over masken tape med en gips kniv, gjør den flat og glatt.

2.

La mørtel settes over natten. Skrape over mørtelet med gipsskiven for å sørge for at det ikke er noen støt eller rygger.

3. Dra en horisontal linje langs bunnen av veggen med blyant og nivå. Plasser linjen fra gulvet på høyden av en flis pluss u0026 frac14; tomme. Trekk en vertikal linje midt på veggen, fra toppen av veggen til bunnen.

4.

Bruk en hakkelmørtel for å spre tynnmørtelmørtel langs hele lengden på bunnen av veggen. Mørtelen skal komme opp fra gulvet forbi den horisontale linjen, men linjene skal fortsatt være synlige gjennom mørtel.

5.

Trykk det laveste kurset på fliser på veggen nedenfor Den horisontale linjen, begynner på den vertikale linjen. Sett flisene mellom flisene mens du trykker dem på veggen. Bruk en flisskytter til å kutte flisene på enden av rad etter behov.

6.

Sett det andre kurset på fliser på samme måte som starter ved midtlinjen og arbeider til sidene. Sett fliser i mellomrom. Bygg hele veien oppover veggen.

7.

La mørtel settes over natten. Fjern avstandsstykkene. Spred fugemasse over veggen med grout-trowel, trykk den inn i mellomromene mellom flisene mens du skraper den av overflaten. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktet svamp.

Veggfliser kan gå over gips, våt stein, gips og til og med trepanel. Men langt det beste underlaget for veggfliser er sementbakerbrettet. Dette er et materiale som ser ut, kutter og installerer som gips, men har stivhet og fuktmotstand av sement. Det er flott for bad og er egentlig den eneste basen du bør bruke i dusjboder. Etter at bordet er installert (enten over eksisterende veggmateriale eller direkte til studs), blir det 'påsatt' på samme måte som gips, men med mørtel i stedet eller gips.

Andre artikkelen

Slik installerer Peis Brick Facing
Hvordan unngå synlige ledd i Vinyl Siding
Ulempene ved geotermisk kraft
Slik bytter du inn inngangsdørrammer
Slik installerer du en ny skjerm på verandaen
Hvordan bli med to tinntak
Hvordan ramme en åpning for en overliggende garasjeport
Hvordan å rengjøre sement fra pavers
Hvilken type gulv er best for kjøkkenet?
Slik installerer du Pella Replacement Windows
Slik installerer du en garasjeportåpner i et kabeldrevet hus
Hvordan Planlegge Wall Layout for en fliser dusj
Geometriske måleverktøy
Slik bruker du tunge-og-groove boards til et tak
Hvordan kjøpe Hardwood Floor til en kjeller
House Wrap Building Codes
Hvordan få en handel på verktøy og utstyr
Hvordan bygge en liten metall skur
Hvordan Skrive Counter Top
Formålet med House Wrap