Boa Lighting Krav

Boa Lighting Krav  Boa constrictors er ikke-giftige slanger som har varierte miljøer, noe som fører til varierte belysningskrav når de holdes i fangenskap. Noen av de mer vanlige boaene, som røde tiger eller Kenyanske Sand Boas, trenger bare grunnleggende lys, mens andre, som Emerald Tree Boas, krever mer avansert belysning.

Terrestrial Boas

Terrestrial Boas er Boa Constrictors som bruker Flertallet av tiden, enten på bakken eller under jorden i gravene. På grunn av dette har de svært få krav til belysning. En standard fluorescerende lysstrimmel som de som finnes over ferskvannsakvarier, vil gjøre det bra. Disse lysrørene gir svært lite varme (som skal forsynes med en varmelampe) og kan gi ut livslangene til slangens farger. Lysene skal være på rundt 12 timer om dagen for å simulere naturlige daglige lyscykler.

Arboreal Boas

Arboreal Boas, som Emerald Tree Boa, tilbringer mesteparten av tiden i trær og blir utsatt for mer naturlig sollys enn deres jordbaserte motstykker. Men fordi arboreale slanger vil være høyere i sine kabinetter, en kompakt fluorescerende UVB 5.0 pærer skal brukes. De 5,0 pærene, som det som er laget av Reptisun, gir godt lys uten å være for lyse og forstyrrer dyrene. Disse UVB-pærene gir også UVB-stråler, som hjelper reptiler til å metabolisere kalsium. bør være på i 12 timer og av i 12 timer daglig.

Varmelys

Varmelamper gir ikke bare en sekundær lyskilde, men gir også et viktig bunkepunkt for reptiler. Hvert slangekapsling skal leveres med en varmelampe en d varmelampe ved siden av standardlyset, og skaper et bunkende sted hvor slangen kan varme opp og fordøye maten. Størrelsen på pæren vil variere avhengig av størrelsen på slangen og kabinettet, og i noen tilfeller må du kanskje bruke flere lamper. Det ideelle bunkepunktet for de fleste slanger bør være rundt 95 grader Fahrenheit, så eksperimentere med forskjellige pærer og posisjoner.

Andre artikkelen

DIY speil erstatning
Hvordan passe Wood Floor Caulk
Hvordan komme i gang på en personlig hjemme energitilstand
Slik tar du ned en dusjdørramme
Slik kutter du PVC-rør uten blad, ved hjelp av en enkel tråd
Hvordan matcher Wood Finishes til en tregulv
Den beste måten å fjerne tregulv
Hvordan å refinfinere en kjøkkenbord
The Best Sound Proofing Materials
Vanlige Drill Bit Størrelser
Fordeler med en romersk bue
Billige ideer for ombygging av et soverom
Tepesten Vs. Granitt benkeplater
Slik lager du en kjørebane for knust stein
Gjør det selv å installere en dørramme
Slik dekker du eksisterende keramisk fliser
Slik installerer du en ny toppmontert kjøkkenvask
Hvordan er en singeltak konstruert?
Slik bytter du en gammel baderomsvifte
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner