Backsplash Pattern Ideas

Backsplash Pattern Ideas  På et kjøkken gir en backsplash en funksjonell innredningsmulighet; det beskytter veggen mot vann eller matskader og gir et snev av stil eller farge. Når du designer ditt backsplash-mønster, undersøk hvordan du kan bruke forskjellige farger, stiler og orienteringer av fliser for å lage en uttalelse som utfyller resten av kjøkkeninnredningen.

Offset Angles

Når du bruker fliser av lignende farge eller ferdig, legg til en uventet berøring ved å endre vinkelen til noen fliser. Du kan plassere de fleste flisene i rette vinkler til hverandre, og sett inn seksjoner med punktene på flisene vendt oppover. Gruppe fire fliser sammen for å danne diamantmønstre i en ellers horisontal design, for eksempel, eller opprett et rektangulært innlegg av fliser satt i en annen vinkel. Den monokromatiske ordningen gir et jevnt utseende, men offset-fliser vil skape visuell interesse og teksturer.

Checkerboard

I et kjøkken i retrostil eller når du vil legge til et drama i rommet, opprett en Checkerboard mønster backsplash for en dristig setning. Du kan gå med et tradisjonelt sort-hvitt mønster, eller bruk hvit blandet med en annen mettet farge som rød eller grønn. Hvis kjøkkenet ditt har mørke områder under skapene, lyser du ut rommet ved å bruke et gult og hvitt tavle-mønster for å reflektere lyset i rommet.

Massefylder og mønstre

Når du har et begrenset budsjett, er faste fliser ofte billigere enn mønstrede eller dekorative fliser. Hvis du vil legge til en kunstnerisk berøring til din backsplash uten å bryte budsjettet på dyre fliser, start med en solid bakgrunn og legg mønstrede fliser med intervaller rundt seksjonen. Se etter fliser som har miniatyrbilder på dem, for eksempel, eller velg lignende mønstre i forskjellige nyanser.

Stripes

For å få en liten backplash til å virke bredere, bruk striper på bakplaten; striper gir en illusjon av ekstra horisontal plass. Avhengig av høyden på ryggplaten kan du bruke enkeltfliser eller dobbelte fliser, slik at du ender med striper av samme størrelse hele veien. Hvis du vil lage en dristig setning, bruk farger med sterk kontrast; For en mer subtil følelse, velg fliser i nyanser som er nærmere hverandre.

Farger i farger

Hvis du vil lage et mosaikkutseende på kjøkkenet ditt, eller hvis du vil knytte de forskjellige nyanser i rommet sammen, gå med et design som bruker fliser i forskjellige nyanser. For et kaotisk, vilt utseende, velg en rekke farger; for en mer sofistikert effekt, velg fliser som er forskjellige nyanser av en lignende farge eller som tilhører samme fargefamilie.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en tretrapp sak
Tips om lagring når du bygger et hus
Slik bruker du en Egg Crate Foam Madrass Topper for lydisolering
Slik installerer du tregulv med lim
Slik opplader du et batteridrevet batteri
Hvordan male en badmur
Slik installerer du nye dørlås
Slik bytter du Vinyl Siding With Stucco
Slik installerer du hvit og fargestrimmer
Hvordan du kan skille CFL lyspære riktig
Hvordan trene kvadratfot
Hvordan installerer jeg Rake Trim?
Slik fjerner du tørrvegget rundt en dusjkabinett
Guide til Hjemramme
Ideer til å lage en Trailer Veranda
Hvordan Lydisolert et Dorm Room
Kan jeg bruke en Argon Mix til MIG Weld Aluminum?
DIY Solar Termisk
Hvordan installerer jeg taktekking helvetesild med ryggstrimler?
DIY u0026 Laying Vinyl Tile Over Betong