Rabatt Nursery Decorating

Rabatt Nursery Decorating 

Stencils

1.

Bruk stenciler og maling i stedet for tapet. Ikke bare kan tapet være ekstremt vanskelig og tidkrevende å henge, det kan også være veldig kostbart. Stencils er økonomiske og er veldig enkle å bruke. Forsikre deg om at du passer sammen med sjablongene med barnehagen tema. For eksempel, hvis babyens rom har et Mickey Mouse-tema, søk etter Disney-orienterte sjablonger (Minnie Mouse, Donald Duck, Dumbo osv.).

2.

Prøv justerbare hyller for ting som babytepper, klær og utstoppede dyr. I tilfelle av de fleste budsjettklinikker mangler rikelig plass. Gulvplass og garderobe er begge ofte utilstrekkelige. Som et resultat er det viktig å bli nyskapende med hyllene dine. Installer justerbare hyller som er både praktiske og attraktive. Sørg for at hyllene er innenfor rekkevidde av voksne for maksimal bekvemmelighet.

3.

Få noen kasteffekter. Denne ideen er spesielt nyttig for slitt gulv. Å få ny teppe er dyrt. Men en rask og rimelig måte å unngå å gjøre er å kjøpe noen få fargerike og billige kastepper, og plassere dem strategisk over gulvet.

4.

Vri en del av barnehagenes vegg i en tavle. Dette kan enkelt gjøres ved bruk av tavlefarge, som er billig og kommer i en rekke forskjellige farger. Tavlefarge etter tørking, skaper en sletbar overflate for skriving. gir foreldre muligheter til å male former og design for barnet deres, uten fare for å skade veggene.

5.

Kjøp en konvertibel barneseng. Selv om en konvertibel barneseng kan være en investering på forhånd, til slutt er det en investering på grunn av at den kan konverteres når babyen vokser. Cabriolet barnesenger blir til en full størrelse seng. Dette sparer foreldre fra å måtte kjøpe nye senger som barnet vokser til småbarn og eldre .

Tips og advarsler

 • Ikke vær redd for å be om å låne barneseng eller andre barnehageartikler fra familiemedlemmer til venner. Mange mennesker holder gamle barnesenger og andre babyrelaterte gjenstander lagret i loftet på grunn av sentimental formål, men vil med stor sannsynlighet være villig til å la deg bruke dem en stund.
 • Livet som forventende foreldre kan være ekstremt stressende og tidkrevende, fra graviditetens detaljer til forberedelsen av fødselen. Dette inkluderer også å ta ledig tid på jobb og besøke med familie og venner. Å ha et nytt barn er også en ekstremt kostbar opplevelse, så det bidrar til å kunne redusere kostnadene på en mulig måte. Når du pynter et barnehage, er det flere raske, praktiske og budsjettvennlige måter å gjøre det på.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
  Ideer for ombygging av små kjøkken
  Baderom benkeplater
  Hvordan overleve når remodeling ditt kjøkken
  Hvordan måle en benkeplate for granitt
  Hvordan å refinfinere et tre kjøkken kabinett system
  Betongstempelinstruksjoner
  Typer av takfelt
  Slik bytter du en luftkompressortank
  Hvordan Blacktop og Refinish en kjørebane
  Slik installerer du en Cedar Floor i et skap
  Hvordan bruke en Yellow Miter Box
  Hvordan Kutte Crown Mouldings Med En Sliding Compound Miter Saw
  Hvordan kutte perfekt hull i gips
  Hvordan Appy Porselen Tile Around A Bathtub
  Remodelers Trade Shows i Minnesota
  Slik installerer du 18 tommers gulvfliser
  Slik installerer du keramiske fliser på innendørs trapper
  Hvilke ting er i et eco bad?
  Slik legger du en kjøkkenbord til en ujevn vegg