Jeg vil ha litt oransje farge i kjøkkenet mitt og leter etter ideer

Jeg vil ha litt oransje farge i kjøkkenet mitt og leter etter ideer  Å legge til oransje farge i kjøkkenet ditt kan virke som et skremmende prospekt på grunn av fargens dype natur. Avhengig av designets smak kan du imidlertid legge til oransje på en rekke steder for enhver type stil og budsjett. Fordi oransje gjør en dristig uttalelse, sørg for at du er fornøyd med den skyggen du velger før du gjør store utbetalinger på kontanter på innredningsoppdateringer.

Skap

Når du vil ha en dristig, lys setning, maler du skapdørene i oransje, som fungerer spesielt godt i et hvitt kjøkken fordi kontrasten mellom de to fargene vil skape et friskt, åpent utseende. For en mindre setning må du bare male skuffens fronter oransje. Hvis du ikke er klar for å legge til oransje skap, bruk en sjablong for å legge til litt farge som en aksent.

Hvitevarer og avføring

Hvis du ønsker å legge til oransje uten å gjenopprette ditt grunnleggende kjøkkendesign, kjøp fargede hvitevarer eller avføring. Avføring, fordi de ligger under øynivå, legger til en mer subtil pop av farge mens appli anser kan legge til et snev av stil uten å overvelde rommet. En gresskar-oransje farge fungerer spesielt godt for apparater fordi det kan gi rommet en varm, høstlig følelse og vil ikke kollidere med en naturlig fargepalett.

Accent-vegg

Ved å legge en oransje aksentvegg til kjøkkenet ditt, Du kan oppdatere rommet uten å gjøre dyre endringer i apparater, møbler eller gulv. For mer farge, bruk en vegg med mer åpen plass For en mindre dramatisk setning, bruk veggen bak skapene og komfyren som lerretet. Du kan også male den øvre delen av en vegg oransje og installere hvit wainscoting på den nederste halvdelen. Når du velger oransjefarge, får du først prøver slik at du kan måle hvordan skyggen vil fungere med belysning, møbler og trim på kjøkkenet.

Accenter

For en lav forpliktelses måte å legge oransje til kjøkkenet ditt, bruk aksenter for å legge frem farger rundt rommet, noe som er nyttig hvis du leier hjemmet ditt og ikke kan endre veggene eller skapene. Du kan for eksempel sette oransje matte på bordet, for eksempel, eller bruk servietter, blomster eller veggkonstruksjoner. Kjøp et sett med oransje tallerkener og heng dem på veggen i en tallerkenhylle, ha oransje squash i en bolle på benken, legg til oransje puter på stolene eller invester deg i et sett med oransje potter og panner.

Andre artikkelen

Hvordan fjerne Cement Grout Fra Pavers Med Muratic Acid
Hvordan kutte stål med båndsag
Slik installerer du et toalett på en 4-tommers rør i betong
Hvordan velge kjøkkengulv
Alternativ husbygging
DIY Dørramme Installasjon
Hvordan Pigtail Aluminum Wired elektriske uttak
Hvordan lage egendefinerte valider for Windows, Box Style
Hjemmelaget butikkskap
Veibeskrivelse til å installere tregulv
Slik løser du knirkende skruer
Slik bestiller du tepper
Hvordan bygge eiketrapper
Slik kalibrerer du en Simpson 260 Series 6 multimeter
Typer av sveiseflammer
Bruk av Pinewood
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Slik installerer du nye dusjdører
Hvordan lage et oppladbart borebatteri begynner å lades igjen
Hvordan montere min stasjonære luftkompressor til gulvet