Ideer for paneling i en hule

Ideer for paneling i en hule  Mens en paneled den kan fremkalle visjoner av 1970s hjemmedesign kombinert med marmorert speil og frynse lampeskjerm eller en kongelig herregård med kirsebær-ferdigvegger, finnes det måter å innlemme dette vintageelementet på som en komplement til en moderne eller eklektisk hule. Det kan males eller dekket med stoff. Du kan også bruke et naturlig tre for å lage paneler.

En Touch of Nature

For et snev av naturlig fiber og tekstur på dine vegger, ta med bambus eller raffia paneler. De lyser opp med sine lysere farger og bambus er en fornybar kilde, så det er et grønnere alternativ enn å kjøpe plast eller skog. Du kan lage dine egne paneler fra yoga matter omgitt av en treramme. Klipp matene før innramming for å lage en rekke størrelser, og legg til form på veggen. Du kan bruke tre høye, smale paneler med korte, brede dem rett under. Dette skaper en slags bilderammer-utseende, bryter opp et stort område.

Stoffpaneler

I stedet for å male eller pynte hele hylleet, legg til noen stofffarger for en fargeprøve eller mønstret design. Stoffet kan bli trukket undervist på et panel og innrammet eller forbli uten kantlinje, som et lerret. Paneler kan komme ut fra veggen eller sitte nesten flush med veggen, avhengig av dine preferanser. Du kan også henge tekstilpaneler uten hard støtte for å myke veggene, og bringe en stor plass nærmere. Et slinky stoff som ligger på en aksentvegg, blander godt stilig innredning og gir en effektiv kontrast til mer uformelle stoffer og materialer du kan bruke (bomull , for eksempel sengetøy eller lerret).

Old Fashioned Wood

Selv om vegg-til-vegg-trepanel ser ut til å mørke en liten del, finnes det måter å inkorporere det uten å føle at du er i en hule. Nøkkelen er å bryte opp trepanel med lyse elementer. Du kan montere paneler på to motsatte vegger og la midtvegget være en lysere farge eller naturlig krem. Kontrast treets dype teksturer med hvite og lyse farger i møbler, vindu behandlinger og aksenter. Du kan også bruke lettere farget tre som bambus. Dette lar deg legge til fet farge på andre vegger uten å lukke plassen i for mye.

Andre artikkelen

Hvordan kutte våt flis
Slik installerer og fullfører Trim Molding
Hva er Prefab Houses?
Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
Hva skruer å bruke på tre gjerde
Hardwood Floor Refinishing Tools
Hvordan grout rundt Oak Edge Trim for Tile countertops
Hvordan lage nye front sement trapper
Loctite Søknadsveiledning
Tips om bruk av polyuretan caulk
Hvordan Rive Tile
Hvordan bruke en Stanley Stud Finder
Slik bruker du avsmalnende stifter
Typer av utvendig sideside for hus
Slik henter du en liten betongplate for et skur
Angle Iron Types
Slik installerer du badet fliser
Triks til kuttekulturert marmor
Slik Hang Barn Dørspor
Slik sammenligner du Sauna-systemer