Jeg leter etter måter å redesigne huset mitt på

Jeg leter etter måter å redesigne huset mitt på  Fordi våre hjem er hvor vi bruker mye tid, er det verdt å ta deg tid til å designe et rom som viser din egen personlige smak, stil og preferanse. Husredesign er også en fin måte å oppdatere hjemmet ditt for å markedsføre det eller få det til å skille seg ut hvis du planlegger å selge.

Utvendig

Avgjørende fordi det er den første introduksjonen til ditt hjem, bør det utvendige designet til et hus være innbydende og innbydende uten å være overdrevet. er et flott sted å starte, selv om det er plagsomt fordi en feil kan være kostbar. Mens lyse blomster accentive gangveier er en enkel start, kan andre materialer som stepping stones og skiferveier være like elegante.

Stuen

Vanligvis rommet der det er mest underholdende og avslappende, er stuen bør være et sted for komfort og nytelse. Ved å installere en tv i et kabinett som er i stand til å lukke, kan rommet multitaskes som et samtaleområde samt et teater. Elementer som bilder eller bilder kan være diskussjonsstarter, mens mange møbler er obligatoriske for sitteplasser, komfort og stil.

Baderom

Mens en konsistent fargeskjema er en enkel måte å designe et bad, er lagring og plassbruk like viktig. Installer over-to-toalett hyller eller håndkle stenger for å holde sengetøy eller såper. Maksimere eksisterende skaporganisasjon ved å plassere lerretskasser på gulvet for å holde sjeldne brukte apparater, materialer eller ekstra dusjgardiner. Hold speilet rent og baderomsbelysningen lyst.

Kjøkkenet

En billig måte å oppdatere et kjøkken på er å påføre et friskt lag maling på skap og skuffer. Denne oppdateringen sparer tid, energi og kostnader for utskifting av kabinettet, samtidig som det tillates andre oppdateringer som matchende kunstverk, matchende servise og servise. Også gran opp eksisterende vinduer eller til og med kutte gjennom en vegg for å lage en ny. Dette endrer følelsen av rommet og bringer inn nytt lys.

Hovedsoverommet

Hovedsoverommet bør være et sted for fred og ro. Sengen bør være den fremste tanken, da dette er hvor du vil tilbringe mest tid i dette rommet. Invester i en god madrass, gode puter og myk sengetøy. Ordne møblene i rommet for å gi et behagelig rom å bevege seg i. Ideelt sett bør dette rommet ikke inneholde en tv eller telefon, fordi disse kan være forstyrrende for å sove eller slappe av.

Andre artikkelen

DIY leketøybryst
Dekorative gjenstander å sette i glassburker
Hvordan dekke et trehusbjelke i et loftrom
Slik måler du på en forhengerdør
Den beste måten å kjøpe granitt benkeplater
Fordelene ved trusser
Cork Gulv Instruksjoner
Attic Konverteringsdekorasjonsideer
Hvor brannbestandig er Adobe Construction?
Tips for sømløs gipsvegg
Hvordan bygge dine egne tre hyller
Hvordan tynne taklys
Old Fashioned Masonry Tools
Hvordan male en konkret oppkjørselen
Slik bruker du en håndverkskompressor
Toto Drake Dimensions
Slik beregner du Dead Load
Grants for å gjenopprette historiske hjem
Slik installerer du Board u0026 Batten
DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan