Slik legger du farge til et oppholdsrom med brun lærmøbler

Slik legger du farge til et oppholdsrom med brun lærmøbler 

1.

Mal veggene en varm farge. Beige, sand eller offwhite er trygge farger, men du kan også bli dristig med en dyp oransje eller enda maroon. Den eneste ulempen ved de dypere farger er at de også er mørkere og vil suge opp lyset, noe som til slutt nødvendiggjør mer belysning for plassen. Vær forsiktig med farger som tangerine, som kan se bra ut i malingsbutikken, men som vil overmanne de fleste rom. Hvis du vil ha en svært høy nøkkelfarge for veggene, kan du prøve å lage en enkelt aksentvegg i den fargen og male de tre andre veggene i en tonet versjon av fargen.

2.

Velg rike farger for vindubehandlinger som vil injisere farge inn i rommet. Når veggfargene dine er satt, tenk på farger som er i samme fargefamilie for en harmonisk kamp - for eksempel rosa, for eksempel med rødt. Fordi veggbehandlinger tar opp mindre område, kan du bruke sterkere farger som aksenter.

3. Bruk stykker som kaster som accenter for å jazz opp i stuen. Små stykker som dette er også et godt sted å bruke iøynefallende mønstre som striper eller floral design.

4.

Skaff tepper eller installer tepper infused med farge. Som grunnlaget for rommet kan gulvbeleggene bidra til å sette en fargerik tone. Balanse styrken av fargene med resten av innredningen du har valgt. For en konservativ, solid base til rommet, vil et mykt gull eller lignende farge gjøre. En orientalsk maroon eller crimson teppe kan være en vurdering, men fordi et teppe dekker mye område, vær oppmerksom på at intense farger kan ha en uønsket overveldende innvirkning.

Brun lærmøbler, på grunn av sin varme i form av farge, skaper et koselig miljø. Det er lett å matche farger med også, da det er nøytralt. Nøytrale farger, som brune og grå, er mer eller mindre en blanding av alle farger, slik at de vanligvis passer godt sammen med de fleste farger i spektret. For å holde den varme følelsen av at læret produserer, forblir du med den varmere siden av spekteret - røde, appelsiner og gule.

Andre artikkelen

Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Anvendelse av tre i ingeniørfag
Om Corn Pellet Stoves
Slik legger du inn en Stanley-målebånd
Slik bruker du en tørrveisløft
Instruksjoner for Hardwood Floors for Dummies
Tørrvegg fjerning tips
Slik installerer du Butt Joint Kalkstein Gulv
Utstillingsalternativer for utendørs dører
Hvordan øke min hjemmeverdi
Slik limer du en Corian-kant til en benkeplate
Hvordan bruke Beadboard
Hvordan få (vakkert) billige tregulv
Typer av skjermer for en avskjermet veranda
Slik installerer du Backer Board
Keramisk gulvflisinstallasjon med teglmønster
Hvordan bygge tre veranda trinn
Hvordan velge Caulk
Rockwell Delta Bordsaghistorie
Slik bruker du en nagelbørste