Hvordan dekorere med en svart sofa

Hvordan dekorere med en svart sofa 

1.

Match sofaen til andre brikker i rommet ved å bruke samme materiale eller form heller enn den samme fargen. For mange sorte stykker kan rommet føles veldig mørkt og undertrykkende.

2.

Paint veggene i en lys og luftig farge for å motvirke mørket av det som sannsynligvis er den største møbel på rommet. Hvit eller farget hvit virker godt.

3. Legg fargerike biter over hele rommet for å lyse på rommet. Velg et fargeskjema og bruk dette for å velge koordineringstykker. Pair svart med et utvalg av lettere nøytrale som krem ​​og grått, eller innlemme en lysere farge som grønn i rommet i varierende nyanser, alt fra dyp avokado til lys kalk. Bruk disse fargene i de andre delene av møbler, lampeskygger, puter og kunstverk.

4. Legg puter eller kaste på sofaen for å bryte opp mørk farge. Bruk dristige mønstre som polka prikker, striper eller firkanter for å legge til visuell interesse.

5.

Gjenta den svarte fargen i hele rommet i små aksenter, og la sofaen være den mest åpenbare kilde til svart i fargeskjemaet. Bilderammer, bordben og skuffdragninger er små biter som kan innlemme denne fargen delikat uten å overvelde rommet.

En svart sofa er et sterkt, dristig stykke som vil skape et fokuspunkt i et hvilket som helst rom. Uansett om sofaen er slank lær eller mykt stoff, blir denne mørke nyansen en integrert del av romets generelle innredning. Mens for mye svart kan være mørkt og til og med deprimerende, kan parring svart med lettere nyanser skape et rom som er moderne, komfortabelt og attraktivt. Velg din omliggende innredning med forsiktighet, og du kan lage et veldig varmt og innbydende rom med svart som en av de viktigste fargene i temaet ditt.

Andre artikkelen

Hvordan å pusse over trepanel
Hvordan installere tregulv direkte på sement
Slik kjøper du Hitachi trådløse verktøy
Hvordan jobbe en håndverkskompressor
Hvordan bygge en skur som lagrer tre
Typer av pleksiglas
Hvordan plasserer jeg en steinflate på en kjøkkenøye?
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
DIY Marmorgulv
Hvordan passe Vinyl Siding Farger
Hvordan man kan airbrush en marmor look
ADA Krav til dusjer
DIY Betong tellere
Cork Gulvbelegg Installasjonsmetoder
Slik bruker du et Pop Rivet Tool
Hva trenger jeg å vite når du velger et tregulv?
Slik vurderer du tregulv
Typer ledd, Casting Construction, u0026 Expansion Control
Slik installerer Square Laminatgulv
Kjeller Vaskerom Ideer