Inspirerende vindu behandlinger

Inspirerende vindu behandlinger  Vinduesbehandlinger gjør hele forskjellen i et rom fordi de bestemmer lyset og personvernet du har i et gitt rom. De kan også fortsette å forbedre atmosfæren dine møbler skaper. Du vet når du har den 'riktige' vindubehandlingen fordi den vil inspirere deg og få deg til å være i rommet.

Long, Center-Pulled Drapes

Tradisjonelt følger vindubehandlinger vanligvis formen på vindu Du kan legge til mye mer holdning og dimensjon til et rom hvis du lar vinduets behandlinger endre formen på vinduet. Hvis du har høye vinduer, legg lange, tykke gardiner på hver side av vinduet. Sett en valance over hele vinduet. toppen, som bringer senterets midtpunkt opp nærmere taket, noe som vil gi toppen av vinduet en mer trekantet form. Nøkkelen er å holde valensen løs, den bør kaskade ned mot vinduets hjørner naturlig. Lengre valenser arbeid best når hjørnene henger ned lavt nok til å skape en følelse av ensartethet mellom hoveddrapene og det øverste sentrum av vinduet.

Draped Sheens

Noen ganger kan tykke eller mørke gardiner, nyanser og persienner lage et rom vises for lukket og veid, noe som er et problem med deltakerne ularly i mindre rom hvor plassen allerede er begrenset. For å åpne et rom og gi det en lettere følelse, legg et glans, gjennomsiktig gardin på bare den ene siden av vinduet. Ta gardinen tilbake, over og bak gardinestangen, la det drape ned igjen mot gulvet i den andre enden av stangen. Lengden på gardin som strekker seg over stangen skal draperes naturlig og være lavere i midten. Denne ideen er nyttig når du vil trekke oppmerksomhet over hele rommet og gi plassen en mer 360 graders følelse når du tar gardinen over horisontalt.

Half Sheens

Personvern kan være et ekte problem i første etasje av hus og leiligheter fordi folk kan se på rommet ditt når de går forbi bygningen, noe som ikke betyr at du må lukke hele vinduet, men i stedet plasser et glansgardin kun halvveis oppe i vinduet. Flertallet av lyset vil hælde gjennom den blanke delen av vinduet, og glansen vil gjøre det bare vanskelig nok for å titte Toms og Janes for å ha noen problemer. Dette utseendet er best for vinduer som har delte ruter, siden oppdelingene i glasset gjør plassering av Stangen over vinduet virker rettferdiggjort.

Andre artikkelen

Hvordan henge gipsvegg Den enkle måten
Slik installerer du Overhead Marble Tile
Hvordan Finne Tile Edges
Masonry Tile Installasjonsmetoder
Morsomme måter å male soveromvegger
Hvordan liste på MLS i Canada
Metallrør Spesifikasjoner
Slik installerer du spansk flis
Den beste måten å Stain Hardwood Floors
Instruksjoner for Tiling Over Laminat Backsplash
Hvordan bygge et hjørne oppbevaringsbenk sete
Slik legger du en fliser tilbake
Slik kobler du stålbjelker
Hvor høy skal kjøkkenskap være fra de nedre skapene
Hvordan bygge et Solar Collection Panel
Hvordan remodel en vedlagt garasje
Om Lathe Machine
Hvordan bygge en murstein skorstein i et murstein hus
Hvordan til Group Slate Tile
Slik legger du av og holder gulvfliser