Veggfargealternativer

Veggfargealternativer  Det er vanskelig å gå galt med hvite vegger når alternativet er å vasse gjennom mange malingsfarger for å finne ut hvilke som vil se bra ut i hjemmet ditt. Men du kan raskt begrense fargevalgene dine ved å se på møblene og fullføre deg ha. Velg ut fargene du liker i et teppe, klær eller steinpeis. Dette vil hjelpe deg med å velge veggfarger som samsvarer med eller forbedrer det som allerede er hjemme.

Fargelatt

Profesjonelle dekoratører bruker ofte farge hjul for å velge tiltalende fargekombinasjoner. Et fargeskjul avslører forholdet mellom nyanser. For eksempel er det enkelt å velge farger som utfyller eller forbedrer hverandre fordi de er plassert motsatt hverandre på fargeskiven. Du kan bruke hjulet til å velge veggmaling som utfyller de dominerende farger i møbeltrekk eller tepper i hjemmet ditt. Eksempler på farghjul og hvordan du bruker dem er tilgjengelig gratis online.

Accent-vegg

Lag en aksentvegg hvis du vil bruke en dristig malingfarge i et rom, men du er bekymret for at det ville være for lyst hvis alle de omkringliggende veggene ble malt som farge. Du lager et rom med en aksentvegg ved å male en vegg i fet farge og male de andre veggene beige eller en annen nøytral farge. Et annet alternativ er å velge en nøytral malingfarge først og deretter male din aksentvegg i en farge som er flere nyanser mørkere. Velg den største veggen eller veggen som vender mot romets inngang som aksentvegg for å få størst innvirkning på fargevalg.

Endre følelsen

Veggfarger kan brukes til å endre følelsen til et rom eller et annet område. En lang, smal hall vil virke bredere hvis du maler sideveggene en lys farge og deretter maler en mørkere nyanse av samme farge på veggene på slutten av gangen. Velg dype gull og brune malingsfarger for å lage en stor stue føler seg koseligere. For øynene ser mørkere farger fram i rommet, noe som gjør det til å føles mer intimt. Omvendt gir lettere farger et lite rom, føler seg større. Du bør også vurdere de permanente egenskapene til et rom når du velger maling. For eksempel vil et rom med en peis bli forsterket av en veggfarge som fanger opp en farge i steinene.

Andre artikkelen

Kjøkken og spisestue maling tips
Slik installerer du en ekstern dørbryter
Slik bytter du en gammel badekar og installerer en ny
DIY Leveling Base Cabinets
Slik bruker du en neglelakk
Materialer som brukes til å bygge et moderne middelaldersk hus
Slik sprer du betongblokker
Hvordan bygge en Metal Roller
DIY Wood Peis Mantels
Slik bytter du Warped Hardwood Floorboards
Hvordan Lim Hardvedgulv Over Betong
Hvordan remodel en liten soverom
Slik installerer du franske avløp rundt en stiftelse
Hvordan Inatall Baderom Tile
DIY: Fotovoltaiske paneler
Hvordan Refinish Hardwood Floors u0026 Best Protection
Slik måler du på tregulv i hjemmet
Rutherford County, North Carolina Deck Building Codes
Hvordan gjøre overflatebehandling av metall
Hvordan finne en Moen Plumbling Parts Center