Unike Wallpaper Designs for Home

Unike Wallpaper Designs for Home  Bakgrunn kan være spennende, interaktiv og en livlig designfunksjon i hjemmet ditt. Unge, moderne designere lager skrifter i svart og hvitt for veggkunst du kan fullføre selv. Håndlaget design kan diktere utseendet til et rom. Et vanlig husholdningselement, uendelig multiplisert på veggen, er en sofistikert historieleksjon. Et livskrit stort - ditt - legger til drama til en minimalistisk design. En kollasje med favorittbilder og ansikter gjør en vegg til minne.

Stuepapir

Chaises de Ginger tapet dobler seg ned på en kjærlighet til møbler ved å pleie det hele over veggene. Papiret, i hvitt og trekull, er et perfekt ordnet gjentagelsesmønster av håndtegnede periode stoler. Velg fra en oppdragsstol, en Louis XVI stol, en kontorstol, en dansk moderne stol, en kjøkkenstol, en stigebakestol og mer. De elegante skissene og den nøyaktige utformingen holder kaoset til alle stolene innenfor riket med forsettlig design. Stolepapiret ville se fabelaktig ut i et svart og hvitt spisestue med spøkelsestoler, et svart lakkert spisebord, en moderne lysekrone og en lysegul bolle med grønne epler som midtpunkt.

Mest ønsket

Svensk designer Lisa Bengtsson skapte svart og hvitt bakgrunnsbilde som er både en hyllest til og en send-up av fortiden. Brev fra inspirasjonen til en viktoriansk salongmur tykk med innrammede familiefotografier og portretter, trykte Bengtsson en feilaktig serie tomme svarte rammer på hvitt papir. Bakgrunnen kan etterlates som det er; det er en slående grafisk design på egen hånd. Men det er ment å bli tilpasset av den beboer hvis vegger den henger på. Du kan sette familiefotografier i rammene, tegne bilder, fortell opp drømbrettbilder som er revet fra magasiner, ramme barnens kunst eller inviter dem til å tegne et mesterverk direkte i en ramme på veggen. Det er ikke din bestemors tapeter , men kanskje hun vil sette pris på familieportrettalbumet du kan samle på det.

Dagbok

Livet som kunst --- Den nederlandske designeren Christiaan Postma tilpasset strukturen i en kalender til det vanlige hverdagen av tapet for å gjøre poenget at selv veggene kan komme til live når du engasjerer med kunst. Hans kalenderdesign er en original reservefont, alle store og strakte for å maksimere sin hvite plass --- sett på en enkel hvit bakgrunn med linjer med datoer som følger hver måned. Marker i din farge, og fyll inn livet ditt. Forutsi fremtiden. Skribb på din betydelige andre s bursdag. Hold en shorthand journal av dine dager. Du kan pynte kalenderen med ferie postkort, teater billett stubber eller tidsplanen for dine favoritt TV-programmer. Hver person i familien kan få en egen markørfarge for å holde sine egne avtaler synlige og tilgjengelige. Dager, uker, måneder og år tar form mens du designer dem; med dette tapetet kan veggene snakke.

Andre artikkelen

DIY: Tørr godt
Hvordan Stain Pecan Wood Floors
Slik installerer du bambusgulv over vinylfliser på kryssfinergulv
Vannfjerning for bygging
Hvordan lage molding kutt
Slik installerer du en Marble Vanity Top
Levende planter for en tre-gallon tank
Hvordan bygge en Wood Deck Railing
Slik fjerner du maling fra en bygning
Hvordan Klipp Finish Trim Molding
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Hjemmelaget Solar Power Oven
Hvorfor har uthus Moons u0026 a Star?
Slik installerer Uniboard laminatgulv
Slik fliser du en badekar
Blomster for Centerpieces i juni og juli
Slik fjerner du Broadloom fra over et tregulv
Typer av vannpumper
Råd for Kobber benkeplater
DIY Gjør en forlengelseskabel for sveisere