Tips om Staining Wallpaper

Tips om Staining Wallpaper  Hvis du leter etter en måte å friske opp gammelt tapet eller sette ditt eget kreative frimerke på et nytt tapet, kan du vurdere en tapetfarge. Staining kan gi tapet en subtil makeover som er merkbar, men ikke overveldende. Du kan plukke bakgrunnsbilde med tradisjonell trefarge, eller du kan bruke et te-, kaffe- eller til og med juiceblanding. Uansett hva du velger, må du holde disse tipsene i betraktning for å sikre at ditt fargeprosjekt går jevnt.

Test ditt flekk

Uansett hvilken type av flekken du velger, er det en god ide å teste det ut før du legger flekken på hele veggen din, og finn resultatene ikke som forventet. Hvis du farger nytt tapet, bruk flekken til en liten del av tapet. Hvis du farger eksisterende bakgrunnsbilde, bruk flekken til et ubetydelig område av veggen. La flekken tørke og sette i minst 24 timer, og kontroller at du liker effekten av skygge og farging. Noen flekker kan mørke eller tennes når de tørker avhengig av forholdene i hjemmet ditt og materialene som brukes.

Overvei søkeren din

Velg applikatoren nøye, fordi den kan dramatisk endre effekten av tapetfargen din. Hvis du bruker en flekk laget av kaffe, te eller annen hjemmelaget oppskrift, kan flekken være tynn og noe ujevn. Du kan bruke dette attributtet til din fordel for å skape mer dybde på flekken din. Dra penselen vertikalt for å lage en pin-stripe-design, eller alternativ vertikale og horisontale penselstreker for å lage et kryssluke mønster. Du kan også bruke en rag eller svampapplikator for å skape en falmet effekt med flekken din. For en jevnere vask må du blande flekkoppløsningen godt og dyppe bakgrunnen i flekkblandingen for å dekke papiret grundig.

Beskytt andre overflater

Når du pletter tapetet, pass på å beskytte de andre flatene i ditt hjem. Legg beskyttende plast eller flere lag avis for å forhindre utilsiktede flekker på gulvene dine fra drypp eller utslipp. Bruk malerens tape til å lage et segl langs vegglister og trim for å holde flekken fra å dryppe og slikke inn i porøse overflater. Hvis det er en del av veggen som ikke er tapet, dekk dette området med beskyttende plast. Bruk latekshansker til Beskytt hendene dine mot flekker og bruk gamle klær eller arbeidsklær som ikke blir ødelagt av flekker.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Allure Floor
Hjemmelaget trappelegg
Hvordan bruke en gaffeltruck
Slik splittrer du rister
Hvordan Toenail med en innramming negler
Trenger du å bytte molding når du installerer laminatgulv?
Slik Gel Stain en glassfiber dør
Hvordan polere riper ut av plexiglass
Hvordan Estimere Betong for en Pore
Hvordan bygge en arbeidsbenk
Slik installerer du en Kohler Toalett Tankpakning
Forskjell mellom låseskruer og skruer
Råd om kjelleravslutning
Hvordan rydde opp en Rusty Metal Gate
Bruk av kontakt sement
Slik installerer du Ridge Cap Shingles
Hvordan bruke en bore gauge
Hvordan justere Tørrveggs stiler
The Best Faux Finishes for bad
Hva er Adobe-teglsten gjort av?