Stilfulle vindubehandlinger

Stilfulle vindubehandlinger  Spesielt utvalgte vindubehandlinger kan forvandle et blankt vindu til et imponerende og oppmerksomhetsomrørende rombrennpunkt. Et utvalg av alternativer er tilgjengelige når du søker en stilig vindubehandling for din plass. Ved å velge en behandling som passer godt med din nåværende innredning, kan du sørge for at rommet ditt er sammenhengende og ditt innredningssystem er estetisk tiltalende.

Valances

For å dekorere dine vinduer uten å blokkere visningen, hold en valance. Denne vinduet behandling sitter oppe på vinduet og er ment å trekke oppmerksomheten til vinduene dine uten å dekke dem. Valances kommer i et utvalg av design, slik at du kan velge en som passer innredningen din Uansett om du velger en bløt, blomstert valanse for å parre med en landsinnredning eller en elegant skreddersydd valanse i en solid nyanse for et moderne rom, vil passende kle på dine vinduer.

Cornices

I likhet med valances, er cornices ment å sitte oppe på et vindu og legge til appell til disse lysetilgjengelige funksjonene. Cornices er vanligvis laget av tre og ta form av en boks. Mens noen kroker bare er fargede eller malt, de fleste er pakket inn i polstring og stoff. Cornices kan hvile på toppen av vinduene alene eller tjene som topp på gardiner.

Gulvlengte gardiner

Gulvlengte gardiner gir en elegant måte å dekke på alle vinduer. Disse behandlingene tjener dobbelt plikt, som fungerer som en visning eller lysblokkerende brikke, samt en dekorativ aksent.

Roman Shades

Roman nyanser er et klokt valg for de som søker en lysblokkerende vindubehandling. Disse behandlingene er vanligvis laget av tykt lerret. Fordi de er laget av ett kontinuerlig stykke stoff, blokkerer de lyset mer effektivt enn persienner, som består av et utvalg av lameller. Romersk nyanser har et trekksystem som ligner det som brukes i persienner, slik at brukerne enkelt kan heve og senke vindusbehandlingen, slik at den er i ønsket belysning.

Gauzy Gardiner

Gauzy gardiner fungerer vanligvis som et bare estetisk vindu behandling. Behandlinger av denne typen passer godt inn i en formell plass, for eksempel en formell stue eller spisestue. I de fleste tilfeller er gauzy gardiner laget av lett, delvis gjennomsiktig stoff eller blonder. Disse behandlingene er ofte frilly og passer derfor best med en klassisk innredning i motsetning til et moderne dekorasjonsprogram.

Andre artikkelen

Slik installerer du innvendige dører
Slik tegner du et kjøkkenbacksplash diagonalt
Hvordan bruke Bullnose på Dusjvegger
Om Ceramic Tile Adhesive
Slik installerer du laminat
DIY: Fence
Slik installerer du en dusj hjørnehylle
Remodeling u0026 Home Improvement Ideas
DIY polyuretanskum isolasjon
Hvordan skarpe karbid murstein borekroner
Slik legger du til en 220V bryter
Hvordan lage en solcelle
DIY Trapper
Slik bytter du et lys i hjemmet ditt
Hvordan fjerne en akryl gulv finish
Mørkere farget bad Ideas
Installasjonsinstruksjoner for enkeltdusjpatroner
Hvordan kutte flis med en våt sag
Slik beregner du solpanelvinkelen
Slik fjerner du bakgrunnsbilde