Slik vever du med spansk mos

Slik vever du med spansk mos 

1.

Spred avisene over en flat arbeidsflate. Åpne en pakke med spansk mos og spre moset ut på avisen. Legg merke til hvordan den spanske mosen er sperret og i noen tilfeller danner en sammenfoldet, kontinuerlig lengde av fibrøs vegetasjon.

2.

Ta tak i en håndfull spansk mos som måler ca 3 inches i diameter. Bruk begge hender til å forsiktig rulle og trekke den spanske mosen som om du ville rulle leire for å danne en tømmer eller et rør. Flytt hendene opp og ned i mossens lengde mens du ruller den til du har dannet en 'logg' av spansk mos. Lag ca 10 logger med spansk mos til å begynne med, og gjør flere logger etter hvert som du trenger dem. Alle loggene dine vil ha forskjellige lengder.

3.

Start veving på baksiden av kyllingertrådkurven. Lim den ene enden av en 'logg' av spansk mos til baksiden av kanten av kurven. Ifølge Southern Living-magasinet er en smeltelimpistol den beste metoden for å feste spansk mos på kyllingstrådsmetall.

4.

Sett inn enden av den spanske mossloggen som ikke limt til kurven i nærmeste maskeåpning på toppraden. Begynn på toppen av trådkurven og arbeid deg til bunnen av kurven. Trekk enden av mosloggen gjennom åpningen, trykk deretter den Tilbake til utsiden av kurven ved å mate den utover gjennom neste ledningsåpning.

5.

Trekk mossloggen tett mot ledningskurven, og sett deretter enden inn igjen kurven gjennom den tredje åpningen på den øverste raden. Fortsett å veve den spanske mosen inn og ut av kyllingråden. Når du kommer til enden av mossloggen din, sprøyter du en pea-størrelse limpinne under mossenden og trykker den mot korgrammen.

Lim enden av en annen moslogg på toppen av eller i nærheten av den tidligere mosloggen, og fortsett å veve mosen gjennom trådkurven til hele kurven er vevd med spansk mos. Bruk fingrene til å lufte moset for å skjule noe synlig metall fra trådkurven.

Tips og advarsler

 • Spansk mos kan bli vevd gjennom en hvilken som helst kyllingetråd form eller en trellisramme. Bruk wire cutters til å kutte kylling wire til ønsket form. Bruk en bredere 'logg' av spansk mose til bredere tråd- eller trerammeråpninger.
 • Limpistoler og smeltet lim er varme. Bruk med forsiktighet for å unngå brannskader og skader.
 • Legg til blomsterarrangementer eller lage naturlige fibre vevde kurver ved å vev spansk mos gjennom kylling wire kurver. Spanske mos og korkkurver kan kjøpes billigt på håndverk, hobby og rabattbutikker. Ifølge University of Florida School of Forest Resources u0026 amp; Bevaring, spansk mose er en fibrøs urt som kan nå lengder på 20 meter. Spansk mos brukes ofte av plante- og blomsterindustri. Fyll en wire kurv vevd med spansk mos med potpourri, tørket eller friskt løvverk, blomster eller urter for et design dekor tilbehør.

  Andre artikkelen

  Hvordan male kjøkkenskap laget av finer
  Shabby Chic ideer for senger
  Tub Vs. Hage badekar
  Betong reparasjon Instruksjoner
  Hvordan kutte en marmorgulv
  Hvordan rive en skorstein
  Hvordan å gjenopprette støpejern klø fot badekar
  Hva er naturlig konstruert tregulv?
  Ideer til de fremste trinnene til et hus
  Design ideer for vaskerom Remodeling
  Slik Reface Kabinettbokser
  Hvordan fjerne dør trimme
  Hvordan lage vegger for å male og spare penger
  Hvorfor har uthus Moons u0026 a Star?
  Slik leser du målingene på Stanley-nivå
  Hvordan takke en geodesisk dome hjemme
  Hvordan lage solenergi energi
  Problemer med Vinyl Siding
  Bruk av solpaneler
  Slik dekker du murstein med flis