Slik installerer du Vinyl Floor Trim

Slik installerer du Vinyl Floor Trim 

1.

Mål den lengste veggen i rommet hvor vinylgulvene er installert. Klipp baseboardet for å passe inn i hjørnet og avslutte ved et andre hjørne eller ved åpningen av en døråpning. Hvis veggen er ujevn eller bølget, kan det være lurt å limse støpegods til veggen, så vel som spik det, ellers kan det være store gap mellom veggen og støping.

Påfør en perle av byggemateriale på baksiden av støpningen, og trykk den fast i veggen slik at støpingen følger veggens kontur. Spiker neglene hver 12 tommer langs støpningen, og forsøk å skjule spikerhullene i kontur på grunnplaten når det er mulig.

3.

Start den andre baseboard i samme hjørne som din først. Klipp hjørneenden av bordplaten i 45 graders vinkel. Tillat ekstra brett til du har riktig montert ditt første hjørne. Tegn langs kanten av 45 graders kutt for å gjøre det lettere å se. Ta din håndsag og kutt langs blyantlinjen, og fjern 50 prosent av gjenværende tre. Dette vil tillate deg å passe den andre baseboard til konturen til det første brettet i hjørnet. Lag mindre kutt til brettet passer godt. Mål forsiktig og kutt den andre enden av brettet til den lengden du trenger.

4.

Mål og klipp 1/4-tommers rundstøping for å passe langs bunnen av baseboard og over kanten av vinylgulvet. Rund eller miter tilbake utvendige hjørner. Lim og spiker. Etter å ha installert alt baseboard og 1/4-round trim, bruk en hammer og negl sett til å sette inn ferdig neglene i treet. Fyll hullene med trefylling og kork langs alle sømmer, sprekker og hjørner for et rent, ferdig utseende.

5.

Velg riktig overgangsmateriale for å lage en bro mellom vinyl gulv og tilstøtende gulv. Det er overgangstavler og metallstrimler designet for å glatte ut og avslutte gulvet mellom de fleste gulvtyper. Ofte vil en overgang bygge bro fra et lavt gulv som vinyl til et mye tykkere gulv som flis og hardved. Disse overgangene limes ofte og blir spikret etter at de er kuttet i størrelse. Følg produsentens anbefalinger for overgangstypen for å få de beste resultatene.

Tips og advarsler

 • Pre-prime og maling ditt bord og 1 / 4- rund trim før installasjon. Dette reduserer etterbehandlingstiden betydelig, og du må bare male over trefylte områder etter at trimmen er installert for en ren og ferdig utseende.
 • Vinylgulv er svært vanlige i foajéen, kjøkkenet eller badet eller i alle rom som trenger en slitesterk og lett å rengjøre etasje. Denne typen gulv kan utformes for å ligne fliser, stein og til og med hardtre. Det er vanligvis installert over en undergulv og underlag og noen ganger over et eldre gulv. De vanligste måtene å trimme et vinylgulv er i likhet med alle harde overflater. Langs vegger er det vanlig å bruke baseboards og 1/4-runde trim. Terskelverdier brukes til overgang fra en gulvetype til en annen.

  Andre artikkelen

  Verktøy for kjøkkendesign
  DIY Bygg en veranda
  Slik legger du fliser i et mønster med større og mindre størrelser sammen
  DIY: Taktekking med asfaltrull takmateriale
  Hvordan Bytte Blader i en Stanley Tepper Kniv
  Hvordan gjenopprette kjeller gulv
  Hvor mange ark av kryssfiner å bygge kjøkkenskap?
  Slik sander du et Popcorn-tak
  Room Divider Ideas for Small Houses
  Baderomsvindu Alternativer
  Hvordan å designe hjem for funksjonshemmede
  Problemer med Mobile Home Exterior Dører
  Hvordan velge riktig sandpapirgrit
  Hvordan bygge et lagringshus
  Low Country Cottage Home Decor
  Triks til kuttekulturert marmor
  Slik beregner du celluloseisoleringen
  Hvordan legge fliser på en kryssfiner undergulv
  Hva er en Gel Coat Resin?
  Belysning for Teenage soverom