Slik bytter du deler til gamle leker

Slik bytter du deler til gamle leker 

1.

Undersøk det gamle leketøyet for noen markeringer. Firmanavn, produsentens dato, opprinnelsesland og patentnummer er noen markeringer som du kan se. Gamle biler og jernleker har noen ganger etset eller preget merking på undersiden. Figurer og dukker har markeringer på baksiden av hode eller torso , innsiden av låret eller sålen av foten. Ifølge denne gamle leken har gamle Fisher Price leketøy modellnumre etset i bunnen eller bunnen av tre- eller plastlegetøy eller trykt på papirlithosene. Fisher Price dukker eller dyr har modellnumre på syet etiketter. Hvis leketøyet ditt kan identifiseres, fortsett til trinn 3.

2.

Identifiser ditt umarkede leketøy fra fotografier av lignende leker i bøker og prisguider. Identifisering av leketøyet ditt Det er viktig å finne reservedeler. Sammenlign detaljer, for eksempel målinger, med bilder av leker i bøker og prisguider. Du må kanskje lese mange bøker og prisveiledninger for å identifisere din vintage leketøy, så du kan da søke etter erstatning deler.

3.

Finn et identisk leketøy i vintage eller antikke leketøy pris guider eller i bøker om spesifikke leker eller leketøy produsenter. Sammenlign leketøyets markeringer for å finne ut om du har den nøyaktige leken. Noen populære vintage leker med bøker som beskriver leketøy og / eller leketøyhistorikken er: Lionel, Marx Toys, Mattel, Vogue, Disney, GI Joe og støpejern leker Bøker og prisguider finner du i bokhandler, online og i biblioteker. Se i bøkene og prisguider for ressurslister som tilbyr tjenester og selskaper som selger erstatnings leketøy deler.

4.

Søk online for nettsteder og auksjonssteder som selger de erstatningsdelene du trenger for ditt identifiserte gamle leketøy. Mange vintage leker har fan klubber, chat grupper, nyhetsbrev og trykte magasiner viet til bestemte leketøy selskaper eller leker. Disse samlerens ressurser er tilbys gratis ved abonnement og er et vell av informasjon for å finne reservedeler til din vintage leketøy. Kjøp reservedelene som er nødvendige for det gamle leketøyet ditt. Det kan ta lang tid å finne reservedeler til svært gamle eller sjeldne leker.

Tips og advarsler

 • Mange selgere og antikvitetsbutikker selger vintage leker eller bare deler. Mange samlere kjøper regelmessig identiske ødelagte leker for å redde de gode delene av leketøyet for å reparere eller erstatte delene for andre identiske leker. Online auksjonssteder er det beste stedet å finne reservedeler til vintage og antikke leker.
 • Å finne erstatningsdeler for gamle leker kan være en utfordring. Vintage og antikke leker ble ofte produsert av produsenter som ikke lenger er i virksomhet. Noen gamle leker har ingen identifiserende merker som datoer, firmanavn eller patentnummer, noe som gjør det vanskeligere å lokalisere utskiftningsdeler. Erstatt deler for gamle leker ved å finne deler gjennom online-utbyttedyser-deler eller fra loppemarkeder eller antikvitetsbutikker. Gamle leker med identifikasjonsmerke er bemerkelsesverdig lettere å finne erstatningsdeler for gjennom nettsider og prisguider som gir ressurslister.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge og konstruere Tile Counter Top Sink Backsplashes
  Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative materialer
  Hvordan lagre på Lighting Bill
  Hvordan lage Hardwood Flooring på døråpninger
  Hvor lenge skal dusjflis grout tørke før det forsegles?
  Hvordan handler jeg for DeWalt Power Tools?
  Baseboard Heat Installasjonsinstruksjoner
  Hvordan bygge en Woodstove Block Chimney
  Transition Chair Rail Ideas
  Hvordan lage rimelige persienner
  Slik installerer du fliser i et oppe bad
  Hvordan legge solid bambus gulv
  Hvordan bygge et bordtennisbord
  Kitchen Window Seat Decoration Ideas
  Ideer til Formica benkeplater
  Hvordan å refinfinere gulv
  Slik installerer du Polished Marble Backsplash Tile
  Installasjonsveiledning for Tracpipe Flexible Gas Piping
  Tregulv Gulvbeleggsteknikk
  Kjellerkonstruksjonsteknikker