Slik applicerer du teppebinding med stifter og lim

Slik applicerer du teppebinding med stifter og lim 

1.

Trim noen tattered teppe kanter med saks eller en verktøykniv så de er rette. Hvis du erstatter gammel teppebindende, må du først fjerne den gamle bindingen med en søm ripper eller kutte bort bindingen fra teppet.

2.

Legg teppet på en plan overflate til høyre siden vender oppover. Mål den kombinerte måling av kantene. Legg til en tomme til denne måling. Kutt teppet bindende til denne modifiserte måling. Teppebindingen har en flat installasjonskant og en avrundet eller flettet hevet del som kalles bindingsrøret.

3.

Monter forlengespissen til limpistolen din i henhold til tipsproducenten ' s. Varm limpistolen med riktig limpinne installert.

4.

Juster kantene på teppet bindende med kantene på teppet. klebemiddelstrimmel som reduserer mengden liming som er nødvendig. Fjern det limende papiret hvis dette gjelder for teppebindingen og trykk på limbåndet under teppekantene. Hvis du bruker ikke-limende teppebinding, fortsett til trinn 5.

5.

Spreng en linje med lim på den flate installasjonskanten av teppebindingen. Trykk på undersiden av teppet på det varme limet til du kommer til slutten av teppens lengde Binde kantene og kutte bort overskytende bindinger. De to ender skal møtes flush. I henhold til Verktøy 4 Gulv, trykk på gluet e feste teppet bindende i ca 10 minutter. Sett murstein eller tunge bøker på toppen av teppet for å øke trykket. Fjern vekten og fortsett.

Bruk extender-spissen til å sprute en fin limlinje mellom rørene og teppens kant. La limet tørke.

p>

7. Bruk en industriell stifter og kraftige stifter til å stifte en stift gjennom teppet og den flate installasjonskanten av bindingen på hver side av hvert hjørne. Stift stifterne mellom teppens kant og rørene å skjule. Ifølge Natural Handy Man stabiliserer stifter teppens bindende hjørner, men kan skrape gulvflater. For å unngå dette, løft hjørnet av teppet og sprøyt en limpinne med limtørk over hver stift, og lim limen med limpistolen for å dekke stiften.

8.

Mål og klipp en kontinuerlig lengde av teppebånd til målingen fra trinn 2. Vri teppet slik at undersiden vender opp. Trykk på teppebåndet på undersiden av teppet for å sikre bindingen til teppet.

Med stifter og lim kan du bruke teppebinding til å lage fasjonable arealtepper. Teppebinding kan reparere skadede arealet matter mindre kostbart enn å erstatte teppet. I henhold til Natural Handy Man er området tepper kantet for å eliminere unraveling, men vegg-til-vegg teppe er klistret til romets omkrets med klistremerke uten bindingsbehov. Bruk en limpistol, limpinner, en industriell stifter og kraftige stifter til å legge på teppe bindende til teppe. Forbruksartikler er tilgjengelig i hobby-, håndverks- og boligforbedringsbutikker.

Andre artikkelen

Slik fjerner du gammel veggpapir ved hjelp av mykgjøringsmiddel
Vinyl Tile Installasjonsverktøy
Slik bytter du en kappesagblad
Slik dekker Vinyl Tile
Ferdige kjellerkodspørsmål
Slik åpner du et fast vindu
Slik borer du et hul i flis ved hjelp av en flishullsag
Slik installerer du toalettrør
Hvordan kutte Birch Plywood
Hvordan polere akrylplast
Slik re-grout med et Dremel-verktøy
Bambusskygge Ideer til et rekreasjonsrom
Typer av trowels
Hvordan bygge en hundeskur
Kjeller Bar u0026 Familierom dekorere ideer
Popcorn takfare
Hvordan sette helvedesild
Hvordan lage potholders ut av pantyhose
Hvordan eksos fuktighet fra oppe bad til tak
Slik Festes Hardwood Flooring