Shabby Chic Ideer

Shabby Chic Ideer  For villaeiere som foretrekker vintage-inspirert innredning og står overfor et stramt budsjett, er det et godt alternativ å dekorere et rom i loslitt stilig stil. Lurvet, elegant innredning bidrar til å skape en behagelig følelse ved å bruke slitte, vintagebiter. Fordi denne stilen legger vekt på eldre, slitte stykker, kan mange huseiere finne elementer som skal brukes til å dekorere i kjelleren, loftet eller hallen. Nyere stykker kan også fungere i et loslitt elegant rom ved å bruke maling og sandpapir for å gi varene et forvitret utseende.

Vintage Linens

For å gi rommet ditt et sjofelt, elegant utseende, velg vintage eller vintage-inspirert sengetøy. Bordduker, sengetepper, gardiner og tepper med et slitt, alderen utseende passer godt til stilen. Hvis du finner sengetøy i en butikk som du ønsker å gi et vintageutseende, kan du prøve å fargelegge stoffet med te slik at det passer inn i den lurvede, elegante innredningen. Blonder brukes ofte også i shabby, elegant innredning, og kan brukes som en romantisk utseende bordrunner eller vindusdekk. Kombinere mønstrede sengetøy, som blomster med striper, gir et rom et tilfeldig utseende, som også bidrar til å bidra til den loslitt elegante stilen. Se at mønstrene har farger felles, skjønt, slik at rommet har en følelse av kohesjon. Typiske farger for et shabby, elegant designprogram inkluderer bløte pinks, gulger og greener.

Bekjempede møbler

Møbler i et loslitt, elegant designet rom bør ha et urolig utseende. Et hvilket som helst møbel kan bli gitt en loslitt, elegant sminke ved å dekke den med hvit maling og chippe finishen slik at den ser ut værende. For sofaer og lenestoler finner du overfylte, slouchy stykker, og dekker dem med glideklokker som har falmede, slitte mønstre. I et soverom, kan et smijern headboard med en rusten eller flislagt overflate legge til det sjofte, elegante utseendet. Bruke møbler stykker for utilsiktet formål er et annet dekorere alternativ for et loslitt chic rom. Bruk en gammel stol til å holde en gruppe av lys eller en vaske blomster. Stakk trebokser for å tjene som et sluttbord, eller bruk en gammel koffert som et salongbord.

Arkitektoniske elementer

Legge til arkitektoniske elementer som antikke lister eller peismantel til et rom, bidrar til å legge til interessante detaljer til en loslitt elegant rom. Glassdørknapper og smijerns gardinstenger bidrar også til å gi en plass et vintageutseende. Bekymrede tremedaljoner kan også legges til en vegg for visuell interesse.

Antik Knickknacks

Hvis du bestemmer deg for å gi et rom en sjofel, elegant sminke, er det den ideelle unnskyldningen å gå på jakt gjennom loftsrom eller kjeller for morsomme knikkknacks som har en antikk eller vintage følelse. Gamle lamper, speil, rillet briller, ujevnt porselen og flisete tekanne kan alle legge til karakter til et loslitt, elegant rom. Vise familiens arvestykker gir rommet ditt også et personlig preg.

Andre artikkelen

Slik fjerner du gamle plastfliser
Cultured Stone Peis Ideas
Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Gulv Pan
Hvordan remodel et eksisterende bad
Hjemmelaget kolonner
Hvordan kutte gittervinkler på Crown Molding
Hvordan remodel en liten 50s bad
Slik bruker du en rattskjærer
Hvordan Tips til Små Plastering Jobs
Hvordan å fullføre en kork gulv
Hvordan lage garasjen til en snekkerens verksted
Hvordan Estimere Takfelt
Hvordan fjerner jeg Dap Acrlic Latex fra Vinyl Floor Tile?
Bruken av tømmer i byggebransjen
Hjemmelaget Dome Homes
Hvordan stampe over gammel betong
Deck Railing Instruksjoner
Slik installerer du innfelt belysning i Drop Ceiling Panels
Slik fjerner du en konkret oppkjørselen
Slik overfører du en tregulv