Oppskalere elementer for barnas rom

Oppskalere elementer for barnas rom  Et barns rom har ofte mye karakter og er et glimt av det som gjør et barn spesielt og unikt. Å designe et barns rom for å få et avansert, oppskalert utseende kan gjøres uten problemer, da det er flere barn romdesignere som appellerer til alle stiler, fra lunefull og sjofel chic, er designmulighetene uendelige. Her er en liste over elementer som vil gi toppmoderne stil med minimal innsats.

High-end Møbler

Modern designermøbler vil gi et barns rom eller barnehage en high-end, eksklusiv appell. Designere som Nurseryworks, Pottery Barn Kids og Art for Kids Furniture er eksklusivt high-end møbler designere for barn. Mange av designene er europeiske eller fransk-inspirerte. Møblene har ofte høy kvalitet i tre, dekorative dørutskrifter og uvanlige fargepaletter og mønstre.

Sengetøy

Unikke senger for barn gir en barnehage eller barns romhøyde sjarm uanstrengt og kan forandre seg med deres Høykunstige designere som Bella Notte, Serena u0026 Lily, Matteo Due og Olli u0026 Lime Modern Kids er alle designere som tilbyr moderne, friske og internasjonale stiler for barn. Disse designere tilbyr teksturerte materialer, unike mønstre og design , Euro shams, ruffles og high-thread teller.

Belysning

Belysning er viktig i high-end dekor. Inkludert unike lamper og pendants legger øyeblikkelig et snev av eleganse og oppskalere sjarm til et barns soverom. Boutique designere som Maura Daniels, Jamie Young og Arterior White er alle utelukkende lampesignere. Inkluderer effektive stoffhengder med fargerike mønstre, franske lysekroner med krystallkrystallisering og europeisk stil gulvlamper med designer lampeskjermer, vil skape en atmosfære av high-end og tilpasset boutique-design.

Store veggportretter

Boutiquefotograferingsstudioer kan lage arvestykker Veggformede portretter av barnet ditt. Studier som spesialiserer seg på portretter i veggstørrelse, vil få dem trykt og innrammet med barnehagen eller barnets rom for øye. De kan også tilby tilpassede innrammingsalternativer, som kan tilpasses fargepaletten på rommet. som Sarah Petty Photography, Lori Nordstrom Studios og Jen Thompson Studios alle har plass til rominnredning og egendefinerte veggstørrelser. For oppskalere appeller er større portretter utsagnsmakere. Portretter med målinger på 16 x 24 opp til 30 x 40 kan plasseres på En tom vegg som gjør portretten til fokuspunktet i rommet. Vanligvis er 16 x 24 nærmest en stor plakatstørrelsesutskrift, mens 30 x 40 er nærmere en veggmålingstrykk.

Personlige gjenstander < / h2> Ta med tilpassede barns kunstverk, tilbehør og puter i et rom for å gi det et elegant, high end look. Tilpass barnets navn med hengende bokstaver over sengen eller barnesenget, eller med kunstverk, som kan opprettes for å innlemme barnets hobbyer og navn.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en ett rom hytte
Slik bruker du en Double Command DeWALT Miter Saw
Cedar Siding Styles
Kitchen Cabinet Makeover Ideas
Utvendig Siding Design Ideas
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Installerer du dusjen direkte over flis?
Hvordan henge en dørjamb
Slik fjerner du teppe for å utheve hardvedgulv
Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
Hvordan kutte en counter top
Hvordan dekorere et lite vinduløst bad
Hvordan kutte metallplater
Hvordan få et gratis tak for huset ditt
Spray Foam Home Isolasjonsteknikker
Velge takmaterialer
Eksempler på Tile Backsplashes
Hvordan male Marble Vanity Topper
Bath Remodeling ideer med en Clawfooot Tub
Slik installerer du Steel Security Dører