Morsomme måter å dekorere soverommet

Morsomme måter å dekorere soverommet  Slip løs ditt indre barn og din madcap decorator i soverommet. Bruk farge, tegneserier, papp eller et korallrev for å lage en liten komisk lettelse i et idiosynkratisk rom. Din investering kan være like beskjeden som en magisk markør eller så ambisiøs som en tank full av tropiske fisk. Den eneste essensielle ingrediensen for å lage mat i et morsomt, sjarmerende soverom er en helt ubemerket fantasi.

Noe Fishy

Slå soverommet til en tropisk lagune, og sov med noen få fisk. Mal rommet i et mykt, kruset havblå. For ekte kunst, kan du fargelegge fargene fra en dypere blå eller krølle opp til palestinsken på taket. Mal en stor forgreningskoral på veggen bak hodet på sengen. Sett det største saltvannsakvariet du finner langs en vegg. Dekk pute shams og en dyne med sand eller turkis-farget stoff, og male en eller to tropiske skall på dyne og en hver på shams; Conchs og kamskjell skjell er gode valg. Bruk et skreddersydd teppe vevd i revet veggmaleri på gulvet, eller dekk det med seagrassmatte og bruk rase grønne tepper som tang ved siden av sengen. Sett en lava lampe på kommode, og skift skuffen trekker med delfin og sjøstjerne trekker. I et rom med høyt tak, som en loftkonvertering, skryter en skibsbrett med trebåt på baksiden av taket opp spøkelsene til piratene.

Krybbeboks

Heng deg med din fargerike indre diva i et rom med blendende energi og funky stil. Mal alternative vegger, rosa og Popsicle oransje. På en vegg skal du skissere en ramme i gull, male inn i den med tavlefarge og bruke tavlen til skisser. Heng en CD-holder på veggen for favorittmusikken din. På en tilstøtende vegg har en koppkrok en enkel plasthenger med en samling solbriller hekket over den. Billige hvite hyller inneholder bøker og samlinger av Pez-dispensere og Rubik's Cubes. En hylle over skrivebordet er stablet med pene, fargede papirkasser for forsyninger, og svart plakatbrett på hele veggen bak skrivebordet er dekket med et ordnet grid av uformelle snapshots. Magnetisk maling på baksiden av døren viser flere bilder med magnetiserte scrabble-bokstaver. Sengetøyet er hvitt, dekket av håndskrevne anførselstegn som er kledd med svart vaskerom.

Kartong Playhouse

For et øyeblikkelig gjesterom , eller en lunefull plassholder, mens du venter på å dekorere soverommet, kutte litt papp. Transport- og flyttekasser får nytt liv før de blir resirkulert når du forvandler dem til flate tegneseriemøbler som er tapet til veggen. Klipp ut et nydelig hodegjerde med hjørnefinials, et bøyet nattbord med en vase med noen blomster, en klokke med en pendel, en fancy bilderamme for veggen og en sjarmerende skyggefull leselampe. Skisse figurene med svart markør og tegne noen få detaljer: tall og hender på klokkeflaten, polka prikker på vasken, et hodegjerde-design, folder på lampeskjermen og en barnlig tegning i bilderammen. Lag en ekte billedramme fra papp for et ekte bilde, dekk en solid kartong med brunt papir og tegne skuffer, knotter og en doil på den. Sett fotorammen på esken med en vas med ekte blomster, et leselys og en god bok. Du må aldri pusse på nytt.

Andre artikkelen

Regelverket for brann sprinkleranlegg
Slik installerer du Trim With Metal Stud Framing
Hvor brannbestandig er Adobe Construction?
Kontor Shelve Lagringsteknikker
DIY Kjøkkenskap Refacer
Hva er behandlinger for betongplater?
Slik endrer du fargene på vertikale persienner
Hvordan velge det beste ankeret for betong
DIY: Solar Panel Instruksjoner
Hvordan velge fargen på laminatgulv
Hvordan Remodel en gammel peis til et nytt design
Hardwood vs Bamboo Floors
Hvordan kortere klare laget PVC persienner
Hvordan bygge en garasje inn i et oppholdsrom
Slik fjerner du gamle dekkskruer
Hva er brann rock?
Slik bruker du Lim inn på Prepasted Wallpaper
Er det billigere å remodel eller kjøpe et nytt hus?
Hvordan lage kjøkkenskap gul
Hvordan designe min dusj