Moro Dusj Gardiner For Kids

Moro Dusj Gardiner For Kids  Siden oppfinnelsen nær slutten av viktoriansk tid, har dusjgardiner blitt stadig mer dekorative gjennom årene. I dag er dusj gardiner funnet i nesten alle stiler, kutt, materiale og design tenkelig. Denne mengden alternativer gjør det enkelt å finne et dusjgardin for barn i alle aldersgrupper.

Tegn

Mange av barns mest elskede fiktive tegn er tilgjengelige trykt på plastdusj gardiner gjennom en rekke forhandlere. Dora, SpongeBob , Mickey og Tinkerbell kan nå nå barnets bad for rundt $10 til $25 per september 2010.

Personlig

Nettsteder som Customizedshowercurtains.com spesialiserer seg på tilpassede, brukerdefinerte dusjgardiner. Disse gardinene kan inneholde tekst, tegneseriebilde eller uvanlige håndtegnede bilder. Dusj gardiner er bare billige og kan inneholde barnets navn, teksten til en favoritt sang eller en kort historie. Priser varierer fra $20 for enkle monogrammer til $150 for store tegninger.

Vaskbar PVC

Vaskbare PVC-gardiner, i enten klart eller hvitt, er et kreativt alternativ for små barn når de er parret med såpekritikk eller bademaling. Barn kan tegne eller male disse dusjgardiner med badkritene eller malene som kjører rundt $5 til $25 Et sett. Disse gardinene er slitesterke og billige. Mange kjedebutikker bærer dem for $3 til $10.

Mønstret

Store, fargerike mønstrede dusjgardiner fungerer godt for små barn og småbarn. å skille og forstå grunnleggende mønstre er nøkkelen til et barns utvikling og bidrar til å bidra til matematikk og leseferdigheter senere i livet. Kjøp flere mønstrede dusjgardiner og roter dem regelmessig for å holde barnets sinn okkupert når du ser på gardinene i badetid. Når et barn blir vant til et mønster, mister det sitt læringspotensial.

Fotografier

Dine barns favorittfotografier kan nå konverteres til slitesterke, langvarige plastdusjer, takket være nettsteder som Photoshowercurtain.com. Mens gardinene er laget av ekstremt høy kvalitet, kan de ta en stor del av lommeboken på $150 til $220 hver. Hold ut for et av nettstedene hyppige salg for opptil 40 prosent av. Mange utskriftssentre vil også skape dusjgardiner som er dekorert med personlige fotografier. Disse dusj gardiner er langt billigere på rundt $20 til $50 hver, men er ofte spinkel og enkelt dratt av barna.

Andre artikkelen

Slik installerer du Linoleum over Masonite
Hvordan kutte en rulle av teppe
Slik installerer du kombinasjonsdører
Hvordan kutte betong takfliser
Fem vanlige lystyper
Takket være polykarbonattak
Ulike typer taktekking
Slik dekker du en teller med betong
Slik installerer du en Woodstove Chimney Ceiling Box
Miller Spot Welder Tips
Hvordan bygge en Woodstove Block Chimney
Hvordan kurere en betongblokk og mørtel
Vannkjelebehandlingsmetoder
Ideer for Front Porch Columns og Railings
Fordeler med Cavity Wall Insulation
Gjør-det-selv gipsdekorering
Fordeler med betonggulv
Hvordan kan jeg designe et lite soverom plass?
Slik forsegler Keramisk Tile for Damp
Slik fyller du ut en New Jersey Building Permit Application