Modern Home Decor Fabric

Modern Home Decor Fabric 

Mønster

Mange moderne hjemmedekstiltyper fokuserer på store, enkle geometriske mønstre som minner om 1960-tallet 'mod' -utsnittet. Farger kan variere, men er vanligvis begrenset til en eller to sentrale farger, ofte matchet med en aksentfarge. Tradisjonelle sammenstøtende farger som rød og grønn vil ofte bli omtalt sammen, en funksjon som enkelte hjemmedekorer vurderer et stort skritt fremover for hjemmedesign.

Teksturer

Moderne hjemmedekstilmaterialer er sjenert fra plysjete teksturer som fløyel, corduroy og fleece. Selv om det ikke er tilfeldige fake pelskaster eller puter, er de fleste moderne innredningstøyer ganske glatte og slanke, og laget av lett vaskbare fibre som nylon, polyester og bambus.

Vanlige bruksområder

Sammen med tradisjonelle bruksområder som gardiner, møbeltrekk og tepper, har moderne hjeminnredningstoffer kommet tilbake som dekorative veggdekorasjoner, baldakiner og romdeler. Fet kaste puter er en stift i soverom og stuer, og stoff dusj gardiner har sett en stor boost i popularitet. Stoff er en av de største og mest kostbare investeringene når du omformerer et enkeltrom eller et helt hjem. Hold ditt utseende friskt ved å velge de riktige moderne hjemmedekstil stoffene.

Andre artikkelen

Definisjonen av PVC-rør
Hvordan velge Bad Wallpaper
Hva er dobbel flettet tau?
ASTM-betongtyper
Hvordan bygge et håndkle skap
Slik Sand u0026 Lakk et gulv
Hvordan velge kjøkkenskap
Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater
Slik festes løse skap
DIY solvarme ved hjelp av PE rør
Hva er en TIG-sveisemaskin?
Definisjon av Finish Snekkerarbeid
Hvordan velge riktig sagblad
Kan jeg montere Tileboard til betong?
Kan du tygge lilla, klebrig salvia?
Hvordan å transportere granitt counter topper
Hvordan installere gassventil blinker på et tak
Hva er en Palm Sander?
Slik konverterer du et loft inn i et loft
Løsemidler for fjerning av uretanbearbeiding fra tregulv