Kjeller Gulv Alternativer for Over Betong

Kjeller Gulv Alternativer for Over Betong  Når du velger nytt gulvbelegg for en betongkjøpergulv, finnes det en rekke levedyktige alternativer, hver med fordeler og ulemper som avhenger av den primære bruken av området. Et kjellerområde som hovedsakelig brukes som spillrom eller hobbybutikk, krever en mer utilitaristisk gulv, for eksempel vinyl-komposittfliser eller innendørs-utendørs teppe, mens bruk som studie- eller familierom krever mer passende laminatgulv eller keramisk fliser. Faktor i bruk når du velger flis til betongkjølv etasje.

Vinylkomposittfliser

Vinylkomposittfliser (VCT) brukes mye i utilitære rom som kjellere på grunn av holdbarhet, lave installasjonskostnader og lett vedlikehold. VCT-gulv er også tilgjengelig i et bredt spekter av farger, inkludert trekorn og dekorative mønstre, og er svært motstandsdyktig mot overflateslitasje. For en oppvarmet kjeller gir VCT ingen isolasjon fra det kule betongunderlaget, og ytterligere oppvarmingskostnader bør tas med i vurderingen av denne typen gulv.

Epoxy Coating

Et annet gulvalternativ for et høyaktivitets kjellerområde er et epoxy gulvbelegg. På grunn av den økende populariteten til epoksybelegg for betonggulv de siste årene, har den faktiske kvaliteten på epoxyharpiksen, samt rekkevidden av farger og innebygde designalternativer, blitt betydelig forbedret. Den primære fordelen med et epoxybelegg er at det er en billig gulvbehandling som skaper en lett å rengjøre, attraktiv og langvarig overflate som er ugjennomtrengelig for fuktighet, utslipp og overflateslitasje. Den primære ulempen er at epoxybelegg ikke anbefales for betonggulv med en tendens til å 'svette' fuktighet, og slike gulv bør testes for fuktighet før du velger et epoxybelegg.

Laminerte gulv

Laminerte tregulv , i motsetning til sanne tregulv (som ikke er anbefalt for betongplattformer), gir varmen og utseendet til hardved, lavt vedlikehold og enkel installasjon. Som et 'flytende' gulv er det ikke noe problem med å feste materialet til betongen, og fuktproblemer kan avverges med et hvilket som helst antall plastplater som anbefales som underlag. Laminatgulv har høy motstandskraft mot slitasje, og sluttkostnadene kan reduseres ved å installere gulvet selv.

Gulvteppe

En rekke teppetyper kan brukes i en betongkjøler, fra syntetisk til naturlig fiber, med en utvalg av kostnader. I tillegg til isolasjons- og lyddempende kvaliteter kan tepper i kjellergulvet legge til en følelse av varme og komfort. I de fleste tilfeller er den avgjørende faktoren fuktighet fra betonggulvet og veggene og betongbehandlingene som kan kreves i tillegg til teppet. Plastfilmer, kryssfinerunderlag og skumpolstring er bare noen av de ekstra materialene som vanligvis kreves for å lage en betong kjeller. Selv om tepper bare bør være et valg for en oppvarmet kjeller, gjør de iboende fuktproblemene som er opprettet av betong, som for eksempel mugg eller mugg, det til et mer kostbart alternativ.

Keramisk flis

For en mer attraktiv gulvfinish i en kjeller, keramisk fliser er allsidig, lett å vedlikeholde og gir et snev av eleganse. Keramisk gulvfliser er tilgjengelig i et ubegrenset utvalg av farger, teksturer og størrelser som utfyller store eller små kjellerområder og er en type gulv som er slitesterk og lett å rengjøre. Selv om keramiske fliser er litt mer utsatt for overflatepåvirkning, kan en enkelt skadet flis enkelt byttes ut, og gulvet er ellers sterkt elastisk. Som med vinylgulv er keramisk flis kaldt og vil ikke isolere den allerede kalde betongplaten under den, så effekten til oppvarmingskostnader bør inkluderes ved valg av denne type gulvfinish. Installasjonskostnadene er høyere med denne typen gulv også.

Andre artikkelen

Bathtub Refinishing Ideas
Slik måler du på skufflister
DIY Stone Interior Wall
Hvordan Beregn Masonry Blocks Trengs for å bygge et hus
Hvordan sette River Rocks på eksisterende peiser
Hvordan å stenge et nytt tak
White Oak Flooring Grades
Hvordan bygge et hus i Bahamas
Slik installerer du Vinyl Wall Covering
Hardwood Flooring Installasjon i nærheten av en glidebryter
Barnens Dog-Themed Bedroom Ideas
Hvordan få billige Granite Vanity Topper
Slik installerer du en gammel skjermdør av aluminium
Innendørs Patio Decorating Ideas
Hvordan lage følelse av Caulk
Hvordan sammenligne kompositt takmaterialer
Er bambus gulv bra for kjøkken?
Slik installerer du en dusj med eksisterende VVS
Slik installerer du en Farm House Sink
Painted Backsplash Teknikker