Innvendige vinduer trimming forslag

Innvendige vinduer trimming forslag  Interiørvinduer ville se ganske rart ut og kjedelig hvis det ikke var dekorativt trim som bringer dem til liv. Gardiner, gardiner og persienner hindrer den raskeste ruten til å trimme innvendig vindu, men potensialet for å skape vinduet trimming går utover det tradisjonelle. Få kreativitet. og la vinduene dine virkelig si noe om huset eller din personlighet.

Vinduesete

En måte å gjøre et vindu mer enn bare en glassrute som vender ut mot gården, er å sette inn et vindus sete. vindusplass gir ikke bare mulighet til å sitte komfortabelt mens du stirrer ut av vinduet, men sjansen til å øke lagringsplassen i hjemmet ditt ved å gjøre vinduet sete en hengslet benk som du kan plassere elementer i. Det kan også være formen av en vindusbænk som dobler som skjulte hyller, ifølge boken, '1 001 ideer for trimverk.'

Opphengt hyllehylling.

Vinduer er det perfekte stedet å vise frem ditt husplanter. Legg til en liten stil ved å suspendere hyllene fra et tau festet til en trepinne som henger på trebraketter. De danglinghyllene som mottar direkte sollys er et glimrende sted for plassering av planters containere. Du kan øke stilfaktoren ved å velge kreative beholdere for plantene dine.

Trekantvalser

Valances er alltid en stilig trimideide for vinduer, men trekantformede valanser gir enda mer sizzle. De nedadgående triangulære punktene til valansen kan da enten stå alene eller du kan feste dusker som en aksent. Swags gir en smak av raffinement når det gjelder vinduskarmer, men de fungerer best når de er hengt fra et langt vindu inne i et rom med høyt tak, ifølge 'The Complete Home Decorating Book.' En swag henger høyt oppe over vinduet og svinger forsiktig ned for å gi den den tradisjonelle classicismen. Du kan legge til accent av et tauverk for å gi mer luksuriøshet.

String-Up CDer eller DVDer

Hvis du vil at vinduet ditt skal skape en glitrende, glitrende effekt, henger den typen innlegg du vil henge fra gardiner og fest et stykke garn eller streng som du har limt på CDer. Lyset som hopper av de lyse sidene på CDene, DVDene eller de gamle AOL-postene, vil produsere et konstant lysshow inne i rommet ditt.

Trompe L 'Oeil View

Lag en trompe l oeil effekt ved liming av en scene på vinduet ditt som gir en visning som nesten ikke er det som tilbys av virkeligheten utenfor huset ditt. Hvis du bor i et landlig område og drømmer om storbyen, lim et bilde av Manhattans skyline. På samme måte kan en Manhattan-leilighet ha et vindu som ser ut til å gi utsikt over en hawaiisk strand eller et snødekte fjell i Stillehavet Nordvest.

Andre artikkelen

Hvordan å rengjøre travertin marmor
Hvordan rengjøre Grout Haze From Tile Grout
Hvordan størrelse badekar fans
Slik installerer du vent-a-ryggen vent
House Shingle Informasjon
Hvordan Stack Steel Pipe
Hvordan legge laminat tregulv rundt dør jambs
Råd om å bygge et hus
Slik holder du en festemiddel fra å rive ut av MDF
Den gjennomsnittlige kostnaden for granitt benkeplater
Slik installerer du fliser over tretrapper
Hvordan påføre Epoxy Floor Coating
Hvordan kutte glassfliser med en våt sag
Slik bruker du boreskruer
Solvarmealternativer for solenergi
Kan jeg sette Crown Moldings på en katedral tak?
Hvordan kutte betong med en ferdighetssag
Slik installerer du et hvitt termisk vinyl dobbelthengig vindu
Snømann håndverk med bomullsballer
Hva er noen enheter for smarte hjem?