In-Home Window Behandlinger

In-Home Window Behandlinger  In-home vindu behandlinger kan inkludere dekorative elementer fra maleri til å sy. Et vindu er ingenting annet enn en glassrute til du gir det en visuell flair. Ideelt sett bør den følelsen være en representasjon av din personlighet eller i det minste være en del av en overordnet designplan som sier noe om innbyggerne i rommet. Ikke vær redd for å prøve noe unikt eller til og med utenfor veggen når du kommer opp med ideer for hjemmevinduets behandlinger.

Japansk Shoji-stilskjerm

Forvandle hele følelsen av et rom med et vindu behandling som endrer vinduet til en japansk shoji-stilskjerm. Bruk rispapir eller et lignende solid, men likevel delikat papir som er egnet for å lage en skjerm, ifølge 'Windows With Style.' Shoji-skjermen kan enten monteres inne i et vindu ' s ramme eller på forsiden av rammen.

Skygge

Skygger gir rikelig med potensial som en enkel in-house vindubehandling. En rulleskygge er en som bare ruller nedover vinduet for å beskytte hjemmet mot sollys. Romersk nyanser er karakteristisk laget med en mer dekorativ stil enn rulleskygger. Deres overlappende folder er mer stilige enn tradisjonelle persienner. For en ekstra bit av stil, maler du et design på nyanser som bare avsløres når de henger helt ned.

Ballonging

Spar penger samtidig som du gir hjemmet sjarmen til et hytte ved å skape en ballongeffekt. Monter toppstangen øverst på vinduskarmen og de to andre stengene, slik at stoffet legger over hver stang for å skape en ballongeffekt. Denne vindubehandlingen fungerer best på vinduer som møter enten sør eller nord, fordi så mye av vinduet er avdekket for å oppnå ballongvirkningen over toppen.

Planter

Planter er en effektiv måte å takle lyse sollys ved å krasje gjennom et vindu som vender mot øst eller vest. Hylle kan plasseres ned langs vinduets lengde for å skape en beholderhage som kan bli forsterket ved å henge planter plassert på sidene av vinduet.

Lambrequin Cutout

Bruk komposittbordet kjent som lambrequin for å skape en slående vindu behandling når kuttet i form av ditt valg. Lambrequin bordet er festet til vinduet og deretter dekorert med samme tapet som pryder veggen for å skape en integrert design. Hele, full-lengde casements nyanser gir en myk tekstur komplement.

Andre artikkelen

Hvordan lage mine svarte roser rødt
Hvordan bygge en grill ut av en 55 gallon tromme med stil
Tips for å bygge en tømmerhytte
Hva er et lavlys av?
Hva er et halvt bad?
Slik vever du med spansk mos
Asiatiske temadesign ideer
Slik åpner du en kjøkkenforsyningsbutikk
Interiørdesign ideer for underholdningssentre
Hvordan bygge en flat takhytte
Bygg koder for en Wood Deck
Slik legger du til en rekkverk på en vegg
Slik oppdaterer du kjøkkenet ditt på et budsjett
Hjemmekontor design tips
Håndboreinformasjon
Hvordan rette nivået på et betonggulv
Slik starter du en tregulv
Slik installerer du et toalett med Fluidmaster voksfri pakning
Slik installerer du en kjeller undergulv
Steel Homes Vs. Stick Built