Hvordan relinere en skadet lampeskjerm

Hvordan relinere en skadet lampeskjerm 

1.

Legg skyggen på et bord. Undersøk den indre toppkanten for å avgjøre om foringen er sydd til rammen eller limt. Hvis du sys, setter du sømmen i en søm, løfter oppover, klipper sømmen. Fortsett rundt toppkanten, til liningskanten er løs. Hvis lininget limes, setter du ripperen mellom lining og ytre deksel. Vri på ripperen for å skille limet fra rammen. Rammenes ribber og topp / bunn har stoff innpakket rundt metallet. Trekk forsiktig laken fra limet. Hvis du ikke kan adskille limet, må du kutte laken bort. Gjenta for liningens nederste kant.

2.

Se på fôret for å bestemme hvordan det påføres ribbenene. Fôret kan ikke festes til ribbenene. kan sys eller limes i ett eller flere stykker. Fjern linnen fra ribbenene med sømmeren hvis den sys eller skille seg fra limet hvis det limes.

3.

Lag en mønster basert på ett panel av rammen. Legg papir i vev på ett panel. Bruk en blyant til å gni papiret over venstre / høyre ribbe og topp / bunn skaper et gnidd av panelets form.

4.

Legg mønsteret på bordet. Bruk en linjal til å måle u0026 frac14; -Ikke lengre og bredere enn gitter linjene. Dette er sømgodset for å snu under rå stoffkanter når du syr. Klipp ut mønsteret.

5.

Fest mønsteret til stoffet. Count antall skyggepaneler. Klipp ett stoffstykke for hvert skyggepanel.

6.

Sett et stoffpanel med stoffets høyre side vendt mot 'pæren'. Stoffets underside vunnet Vik den øvre kanten av stoffpanelet under 'frakt'. Bruk rette pinner for å sikre den foldede kanten til rammens øverste kant gjennom stoffet på rammen (dette kan være ribbomslag eller det indre kabinettet fra utvendig deksel).

7.

Trekk stoffpanelets underside stramt til rammens bunn. Brett kanten under u0026 frac14; -inch. Bruk rettstifter til å festes til rammenes bunn.

8.

Brett venstre og høyre kant av panelet stoffet under 'frakt'. Fest kantene til venstre og høyre ribbe.

9.

Trekk en nål med tråd som passer til fôret. Craft Stylish Magazine foreslår at du bruker en whipstitch eller blindstitch. En overskyet søm kan også brukes. øverst på venstre ribbe: Sy over panelets topp, langs den høyre ribben, over rammens bunn og opp langs venstre ribbe. I henhold til 'Craft Stylish Magazine', sikter du på ryddige sømmer.

10.

Roter rammen til høyre. Plasser et annet stoffpanel over rammepanelet ved siden av det tidligere vedlagte stoffpanelet. Vik toppkanten under u0026 frac14; -inch. Sy den til rammen Gjenta trinn 7-9. Gjenta trinn 6-10 til alle tekstilpaneler er sydd til rammen.

Relining det indre av en skadet lampeskjerm innebærer håndsømning. Skyggenes forside blir varmere enn utsiden på grunn av stoffets nærhet til lyspæren. På grunn av pæreens varme, bruk et naturfibermateriale som muslin. Syntetiske stoffer smelter når de blir utsatt for pæren. Bruk en pære ikke høyere enn 60 watt for å sikre at fôrene ikke overopphetes. Opprett et mønster, og så hånd sy hvert panel til den indre rammen.

Andre artikkelen

Slik legger du sømmer på underlag
Hvordan å fullføre en betong trottoar
Attic Konverteringsdekorasjonsideer
Hvordan kjøpe ditt første hjem til rabatt og få penger fra regjeringen
Kitchen Ideas i North Carolina
Hvordan morter stein finér
Hvordan klippe skifer gulv
Barrierefri vaskerom Planleggingsguide
Slik fjerner du Peel u0026 Stick Vinyl Flooring
Gjør-det-selv-vegghylle
Wall Sconce Ideas
Hva Paint Colors Matcher med Oak Cabinets for en Gang?
DIY: Åpne kjøkkenhylling
Hvordan bygger jeg en gladiator arbeidsbenk?
Om installering av flis
Hva er størrelsen på PVC-rør?
Slik legger du baderomsmuren fliser
DIY Vinyl Carports
Slik monterer du en Peg Board
Typer av Tørrvegger