Hvordan plassere kan lys

Hvordan plassere kan lys 

1.

Romgrupper av kan lyser jevnt. Kan lys plassert i rader eller forskyvde rader på en støttebjelke eller festet til tørrveggen ser best ut når de har jevne mellomrom mellom dem. Kan lys som er plassert i grupper, se best i likevektige firkanter eller rektangler eller parallelle par.

2.

Mellomrom kan lyser rundt i rommet på like avstander fra nærmeste vegg.

3.

Finn stedene i rommet som kunne bruke aksentbelysning. Kan lys brukes til å markere spisesteder, kunstverk, kraner, sittegrupper, elementer av interiørdesign, arkitektur eller landskap.

4.

Kontroller at lysene i lyset passer Plassen du vil sette dem inn. Kan lys over kjøkken tellere for eksempel være så nær direkte over disken som mulig. Imidlertid må de være langt nok unna skapet eller veggbekjempelsen for å imøtekomme bredden på trimutstyret. Lysene dine kan også passe til det elektriske rommet i rommet. Sørg for at hjemmet ditt kan takle den ekstra strømmen som lysene kan trekke.

5.

Merk stedet på taket der du har tenkt å plassere kanen din, lyser med blyant. Merk midtpunktet av stedet og trek en sirkel rundt den som er så bred som kanen lyser trim. Man må også vurdere størrelsen på 'trimmen' som den angår nærhet til skapet.

Kan lysene være forsynt lys som gir område eller aksent belysning. Arealbelysning, i motsetning til rombelysning, er utformet for å markere et bestemt område i rommet. Det finnes flere typer lys med forskjellige lysintensiteter, estetikk og monteringsalternativ. Hvor du plasserer kan lampene bestemme hvilken del eller del av rommet de vil belyse. Valget av hvor du skal plassere dem, er stort sett personlig, men det er noen generelle retningslinjer som tradisjonelt følger.

Andre artikkelen

Slik bruker du en tabellen
Hvordan heve kapital til å kjøpe land
Informasjon om en dørkvern
Hvordan bygge en dekk for et badestamp / spa
Hvordan bygge et hemmelig rom eller klesskap
Hvordan å koble opp et badestamp
Slik fjerner du Slate Floor Tiles
Bruksområder for gjenvinnende sagblad
De beste måtene å resirkulere betongplater
Hva er den riktige høyden til et badespeil?
Om House Building Plans
Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
Hvordan lage en murstein peis surround
Slik fjerner kilenankre
Instruksjoner for hvordan du bruker en Palm Nailer
Typer av bordsager
Hvordan bygge en paintbooth
Slik installerer du produsert stein i kaldt vær
Nedrivningsverktøy og utstyr
Instruksjoner for kaldvannsfiltre