Hvordan designer jeg et dusjsystem?

Hvordan designer jeg et dusjsystem? 

1.

Finn ut hvor mye plass som kan brukes for dusjen. Vurder å bygge en dusj perfekt firkant, i et rektangel, eller som en runde eller ottekantet enhet. Gjennomgå valgmuligheter i kataloger, online og i forbedringsbutikker for å se hva som er attraktivt. Mål plass tilgjengelig når valgene er innsnevret.

2.

Vurder ulike byggematerialer å bygge et dusjanlegg før du bestemmer et valg. Skisse en dusj bygget for det meste av glassstein, for eksempel. Gjennomgå alternativer for å skape et dusjrom som er lett og åpent når det er mulig, siden mørke dusjområder inviterer moldvoks. Gå over alternativer for en fliser dusj bygget av keramiske porselen fliser, for eksempel med gjennomsiktige doble dører gir gulv til tak lys ved dusjen inngangen.

3.

Skiss på badet med dusjanlegg som inkluderer et separat boblebad, hvis det er nok plass. Vær oppmerksom på at badekaret visuelt skal være det sterkeste kontaktpunktet i rommet, men bygge en dusj som utfyller badekaret på alle måter. Bruk hvitt glassfiber for begge for eksempel til binde dem sammen. Bruk høyt kvalitets dusjhode, kraner an d andre fasiliteter for å matche en oppskalere dusj enhet. Husk at en dusjenhet med et frittstående badekar i nærheten vil sannsynligvis øke markedsverdien av hjemmet.

4.

Vurder å plassere flere dusjhoder, et typisk dusjhode med håndholdt sprøyter og andre unike egenskaper i dusjen. Design et par kroker og kroker for oppbevaring hvis dusjen blir bygget av fliser. Gå gjennom ulike typer dører, men vurder å legge til en glidende eller hengslet dør som er av høy kvalitet og bygget for å vare. Helt klart, akryl dører har en tendens til å se mer oppskalere, selv om de kan være vanskeligere å holde rent.

5.

Overvei å bygge bad ved siden av hverandre, hvis det blir flere bad i hjemmet. Spar rørleggingskostnader på rør og arbeid ved å holde dusjer i kort avstand fra hverandre. Lag skapet vegger på baksiden av dusjer eller opprett tilgangsplass i gangene, i tilfelle VVS aldri burde lekke. Ikke utform et dusjsystem uten å vurdere hvordan du får tilgang til veggrør eller gulvavløp for å få reparasjoner.

Tips og advarsler

 • Faktor i alle personlige behov for familie når du designer en dusj. Installer tappekraner og dusjhoder på et lavere nivå, for eksempel til tenåringer. Tilbring mer penger i masterbadet ved siden av soverommet, men hold den generelle utformingen av hjemmedusj i forskjellige bad oppskalere hvis budsjettet tillater det. Veldesignede bad med sjenerøs dusjplass bidrar til å forbedre salget av noe hjem.
 • Det er mange valg av materialer og stiler i utformingen av en dusj. Det er viktig å gjennomgå så mange muligheter som mulig for å lage en dusj som passer for et gitt bad. Dusjer kan bygges av glassstein, keramisk fliser, glassfiber og akryl. s enklere å ta valg som vil forbedre verdien av eiendommen. Siden de fleste begynner dagen i dusjen, er det viktig å skape en dusj som er både innbydende og praktisk. Dusjer kan utformes med vannsystemer som inneholder grønne teknikker, flere stråler og høyteknologiske fasiliteter, hvis budsjettet tillater .

  Andre artikkelen

  Hvordan bygger jeg en Glass Slot Rack?
  Hvordan identifiserer jeg gode veggfliser til kjøkken?
  Slik fjerner du Old House Siding
  Hvordan måle kabinett plass til en LCD-TV
  Skal jeg bruke porselen eller keramikk til kjøkkenbord?
  DIY Slik installerer du flisens benkeplater
  Slik fliser du en dusj fra grunnen av
  Baderom Design Guide
  Design hjelp med et merkelig formet rom
  Hvordan henge en kanal
  Hvordan få garasjeplaner å bygge en garasje
  Hvordan Teleskop en Ramme Ladder
  Kan du gjøre en lim-ned installasjon på 3/4-tommers tregulv?
  Verktøy for å bygge en vegg
  Slik beregner du gjennomsnittlig vindhastighet fra en vindkjøring
  Teak Wood Identification
  Hvilken farge av teppe går best med et kirsebærstuebord?
  Hvordan lage et jordskjermet hus
  Slik fliser kantede vegger eller en benkeplate uten kutte fliser
  Hvordan lage en peis blower