Hvilken malingsfarge samsvarer med grå?

Hvilken malingsfarge samsvarer med grå? 

Rød

Rød, en varm farge som betegner energi og varme, ser behagelig ut med lyse og mellomstore gråtoner. Hvis rommet ditt er malt grå, bruk en dyp, tranebærrød for aksentveggen, som vil utfylle grå sofaer, stoler og bord godt. Rød maling fungerer også bra i rom med middelsgrå tepper. Møbler laget av medium eller mørkt tre vil bringe rommets designskjema sammen.

Lilla

Lysere griser blander seg godt med dype lilla fargetoner som aubergine eller aubergine. Maling i en av disse lilla farger kan brukes for en aksentvegg eller tilbehør i rommet. Du kan også male paneler i en av disse fargene for å komplettere de grå veggene, eller se etter sofaer eller stoler i en auberginefarge. Mørkere gråteppe sammen med aubergine-malte vegger legger til en elegant og sofistikerte ser til ethvert hjem plass.

Gul

Lysgrå tepper og malte paneler ser tiltalende med pastell- og kanaregul fargetoner. Mørk grå vil bli pent supplert med en dypere gul maling for paneling, som banan eller skole -gul gul. Dype gråmøbler vil også gjøre rommet levende, med gule kasteputer eller tepper for å bringe begge farger sammen. Hvis du har malt noen av veggene i hjemmegrået ditt eller har grå tepper, kan du være på utkikk etter en farge som passer perfekt til de grå aksentene i rommet ditt. Det er flere farger å velge mellom, basert på din smak og utformingen av rommet.

Andre artikkelen

Slik fjerner du dekorativ støping
Slik henter du dine egne plater
Hvordan remodel kjelleren i boareal
Slik Level A Drooping Betong Veranda
Hvordan reparere Tørrveggsøm på en vinkel
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
Hvordan velge Grout Color
Behandlet Treverk Spesifikasjoner
Grants å bygge helt grønne hjem
Hvordan male: Hemmeligheter til å male en skarp kant på teksturerte vegger
Silestone Problemer
Slik fjerner du en mikrobølgeovn
Mudroom Floor Ideas
Hvordan bruke en Tenon Saw
Peis Installasjonstips
Hvordan få et rustikk kjøkken
Slik blander du mudder for menneskeskapt stein
Hvordan lage huset ditt koldere
Hvordan bygge et komposterings toalett
Old Barn Wood Ideas å bruke i et hjem