Hvilke farger minimaliserer rosa i min keramiske flisegulv?

Hvilke farger minimaliserer rosa i min keramiske flisegulv?  Du har nettopp installert nydelige nye rosa keramiske fliser på kjøkkenet ditt. Problemet er at rosa så attraktivt på en flis, men på en hel etasje fyller rosa en større slag enn du forventet. Dette er et vanlig problem, da mer virkelig er mer der fargen er bekymret, og jo mer område du dekker - enten det er et fliseregulv eller en malt vegg - desto sterkere blir virkningen. Heldigvis er det noen rettsmidler som er kort for å rive ut fliser som kan minimere effekten av rosa nøkkelen er å overmanne den rosa eller for å redusere kontraster.

Fet farger

Rosa er en ganske sterk farge, men det er virkelig en pastellfarger sammensatt av rød og mye hvit. Veldig intense farger som rubin, fiolett, oransje og chartreuse, vil ta oppmerksomheten bort fra rosa og tegne den mot de mer mettede fargene. Metalliske farger, som nå er tilgjengelige for vegger i lett påførte malinger til hjemmet, påføres en aksentvegg, vil være iøynefallende. For en harmonisk blanding med rosa, hold deg i farger i den røde familien, som skarpe, marron eller cerise.

Matchverdier

Hvis du vil ha mykere harmonier uten høye farger, matcher verdien (hvor lys eller mørk den rosa er) vil dempe den rosa. Verdiavstemming er ikke like effektiv som bruk av sterkere farger, men gir en mindre intens fargepalett. Siden rosa har hvit i det per definisjon, må du holde deg til pasteller. Periwinkle eller mauve er i rosa fargespekter og kan harmonisere med rosa. Prøv å matche verdien så nært som mulig. For en dypere, mørkere rosa, bruk en tilsvarende mørkere pastell. For lysere, lettere pinks, gå for høyverdige pasteller som nærmer seg hvite.

Mer rosa

Selv om en liten teller intuitiv, vil det legge til mer rosa i rommet, redusere virkningen av rosa i gulvet. Å legge til mer rosa er ikke en god løsning hvis du prøver å unngå rosa helt, men kan fungere hvis du reduserer gulvets påvirkning, er hovedmålet ditt. Rosa vegger eller aksenter vil ta øynene fra gulvet og plassere dem andre steder. Du kan bruke forskjellige lysstyrker av rosa for å legge til variasjon.

Andre artikkelen

Kreative løsninger på miljøproblemer
Hvordan sette Travertin Tile
Slik Hell Concrete With Dye
Slik rengjør betonggulv før du legger ned laminat
Pre-Finished Vs. Uferdige tregulv
Tips for montering av tregulv
Hvordan fjerne Felt-Backed Linoleum
Standard spesifikasjoner for grader av California Redwood Timber
Hvordan lage trappbelegg fra gulvfliser
Hvordan fjerne søm lim med damp
Hvordan lage et gulv for en walk-in dusj
Slik fjerner du selv den vanskeligste bakgrunnen
Om brannvarslingssystemer
Fordeler og ulemper ved Steel Frame Homes
Hvordan reparerer jeg sprukne blokkvegger i kjelleren?
Slik installerer du kjøkkendørknappene
Hvor ligger Thymus-kjertelen?
Tepper forårsaker de minste allergener
Hvordan lage et hjemmekontor når det ikke er rom
DIY: Åpne kjøkkenhylling