Hjemmelaget Lodge Valances

Hjemmelaget Lodge Valances 

Gjør Valances

En Valance Window Treatment dekker toppdelen av et vindu. En flip valance er en valance laget ved å bla et stykke ferdig klut, over toppen av en gardinstang. Flipvalances krever enkel sying. Lag en flipvalance for å passe et enkelt vindu ut av et rektangulært materiale. Tekken skal være dobbelt bredden på vinduet for tilstrekkelig fylde og 1 yard i lengde. Ved hjelp av en rett søm, heng rektangelens omkrets. Etterpå skal du bare henge den over gardinestangen, og forlate fronten lenger enn ryggen.

Endre valanser med årstidene

Endre valansene dine med årstidene. En fjellhytte kan ha snøvær om vinteren, og krever et tungt materiale som sløyfe. Om sommeren bytt du ut din valance med en lett sommerduk.

Utsmykker

Forsmykke verdier etter sesong. I høst, draper strenger av kunstige blader fra draperi stang, over forsiden av hver valance. Om vinteren, bunke frisk greener og knytte dem med bånd. Heng buntene fra midten av hver draperiestang. Legg til sommerflare til en innsjøhytte ved å stryke fiskeklær eller ferie postkort fra klutnøkler på et tau. Drape tauet over gardinestangen eller bruk en oar som en gardinstang. Heng en fiskekurv fra enden. Vindu behandlinger, inkludert lodge valances, som er små gardiner for vinduene i lodges eller fjell retreater, forvandle et kjedelig rom til et innredet rom. Hjemmelagde lodgevalider kan bygges raskt og vil gi din fjellstue en koselig følelse.

Andre artikkelen

Hvordan fikse revet gipsvegg
Forskjellige vindturbiner
Hvordan reparere hull i treforming
Hvordan isolerer jeg et solrom med et høyt gulv?
Slik installerer du en aluminiumdørtrel på sementgulv
Kan du male en eksisterende benkeplate?
Typer av solvarmeenergi
Slik kobler du gammelt treplankgulv med ny plankgulv
Hvordan Tynn Oljemaling
Hvordan kutte fliser rundt utsalgssteder
Slik festes en porselenvaske til et kjøkkenbord
Spesifikasjonene for Kohler K6585-7 Sink
Hvordan bygge en paving Stone Patio
Slik fjerner du keramiske fliser
Slik legger du keramiske fliser rundt toaletter
Spray Skum Isolasjon Vs. Glassfiberisolasjon
Hvordan fungerer Double-Hung Windows Work?
Kreative badredskap Ideer
Green Building Products for Homes
Gjør det selv: Stair Treads