Eksempler på Window Trim

Eksempler på Window Trim  Vindu trim linjer sidene av både indre og utvendige sider av vinduet. På grunn av den dobbelte natur av vinduet trim og fordi det er mange stiler av interiørdesign og innredning, er flere stilarter og materialer av vinduet trimme tilgjengelig for å lyse opp eller gi en underjordisk skjønnhet til vinduene i ditt hjem.

Finger Joint Wood

Brukes ofte langs Østkyst, er fingerfag ved en utvendig vinduskledning favorisert av byggherrer på grunn av den lave prisen i forhold til massivt tre. Denne trim starter som lavverdig tømmer som da brytes opp i trefibre og reformeres ved hjelp av melamin eller annen plastharpiks som vannavstøtende lim. Stabile komposittvedkledningskort blir produsert som kan stå opp til selv de ekstreme vinter- og sommerforholdene i Nordøst-USA. I motsetning til massive trebrett som er kuttet av naturkilder, er fingerfagplanker skreddersydd og produseres til enhver ønsket lengde . Harpiksen gjør også fingerfelt ved mer motstandsdyktig overfor forfall enn andre typer tre.

Crown Molding

Mens utvendig støping ofte søker å blande seg inn i husets sideside, må innvendig sidespor ikke være så ubetydelig. Crown molding er en type dekorative interiør trim som ikke bare gir en ramme for vinduet, men også utsmykker på grunnleggende trim design, skaper et mønster som utfyller husets innredning. Denne typen støping er ofte laget av tre, men er også laget av en polyuretanblanding som er billigere og mer fleksibel, noe som gjør det enklere å installere. Kroneforming kommer i flere forskjellige mønstre som varierer i stil fra moderne og undervurdert til kongelig og utsmykket.

Plastic Trim

Selv om kompositter som fibrene tre er mer motstandsdyktige mot vann og elementer enn massivt tre, de samsvarer ikke med motstanden av plastkleddet. Som noen kroneforming, er plastbekledning laget av polyuretan, noe som gjør den både motstandsdyktig og fleksibel. er laget av polyvinylklorid (PVC) som er billigere enn polyuretan og kan også kreve sliping før dekking med maling.

tre

Flere typer massivt tre brukes også til å gi tri m for windows. Ved legger til et element av tradisjonell karakter og kan også kuttes og manipuleres uten bruk av sterke kjemikalier eller industriell bearbeiding for å gi en tilpasset kamp for dine interiør- eller utvendige designbehov. Eik, seder og mahogny er alle vant til å trimme og krone vinduer.

Andre artikkelen

Edge Styles of Formica Counter Tops
Hvordan bygge en enkel vindkraftgenerator
Alternativer for polert betonggulv på badet
Slik installerer du en plastbarriere i en kjeller før du legger betong
Pneumatisk innramming og taktekking
Veggreffinering
Hvordan å beregne flis til kjøp
Hvordan å veve blomst gardiner
Slik fjerner og installerer franske dører
Hvorfor bruke skumunderlag for laminatgulv?
Tips om installering av takrenner
Hvordan bygge et skap på begge sider av et vindu
Slik legger du skiferfliser til peis
Hvordan lage hyller til en Pantry Door
Slik fjerner du keramisk gulv
Slik beregner du solpanelvinkelen
Slik remodellerer du ditt bad
Hvordan finne et hus med postnummer
Star Wars Galaxies: House Design Ideas
Hvordan installere Wood Stove skorstein blinker