Dekorative veggfunksjoner

Dekorative veggfunksjoner  Når du er hjemme dekorere, er veggene som en stor, blank canvass. Din veggdekorasjon er bakteppet for ditt roms stil og atmosfære og setter tonen til møbler, tepper og andre elementer du velger. Vær oppmerksom på flere dekorative funksjoner når du designer rommet ditt.

Arkitektoniske elementer

For et stilig, ferdig utseende, se på de arkitektoniske elementene. Hvis veggen din har en utskåret nisje, synlige bjelker eller buede inngangsveier, har den allerede noen arkitektoniske elementer. Disse elementene gjenspeiler stilen og perioden som inspirerte hjemmet ditt, og du kan Ta veggene fra arkitekturen i ytterligere dekorasjon. Hvis veggene dine mangler helt arkitektoniske detaljer, kan du legge dem til for å gi rommet mer karakter. Legg til kroklister, en stolskinne, innebygde vegg-til-vegg bokhyller eller mer spennende elementer, slik som en rosette eller utsmykkede korreller.

Farge

Veggfarge har stor innflytelse på et rom. Lysneutrale farger kan bokstavelig talt gjøre veggene dine til å falme i bakgrunnen ubemerket, så de er et subtile lerret for rommet 's innredning og låne en lys luftig følelse. Dype juveltoner pakker en fargefarge som skriker for oppmerksomhet og gjør et rom koselig og avslappende. Lys gul er oppvarming og munter, Velg veggfarge nøye for å skape det humøret du vil føle på rommet. Mens du velger farger, tenk også nøye på hvordan du vil bruke dem. Faux-malingsbehandlinger, som fillebølger eller svamp, legger tekstur og dybde til en vegg; en fauxgipsbehandling kan skape et gammeldags utseende; eller en kalkende behandling på gamle paneler fremkaller en rustikk gårdshusappell.

Art

Du må se på en rekke ting når det gjelder kunstverk til veggdekorasjonen. Se på rommet ditt når du velger mediet for kunstverket ditt. For et rom i viktoriansk stil er malerier mest hjemme, folkekunstskisser kan lyse opp en hytte og et moderne rom kan se fint ut med abstrakte fotografier. Når du velger din Middels, se etter stykker som legger til accentfarger du kan bære gjennom hele rommet. Vær spesielt oppmerksom på matter og rammer, slik at de bærer stilen du vil formidle. De valgte rammene bør utfylle rominnredning og veggfarge og også lage kunstverket skille seg ut.

Tilbehør

Bruk ulike tilbehør som veggdekorasjon for å introdusere flere former, former og teksturer til de ellers flate veggene. Heng en storslått klokke, et vevd hengende tapestry eller stearinlys for å legge til noe stemningsbelysning. og flytende hyller er også ideelle til husvisninger for å dekorere veggene dine og bidra til å holde samlinger sammen for en mer fremtredende skjerm, i stedet for å ha dem spredt rundt forskjellige overflater og legge til rot.

Andre artikkelen

Gjør det selv: Bygge Terrass Skjermer
Hvordan lage et prosjektrom
Enkleste måten å jobbe med en sementblander
Måter å dekke opp gamle takbjelker
Alternativer for hjemmestøysvogn
Slik installerer du en gummi gulv
Hvor mye burde du heve kassen opp fra gulvet?
Billige alternativer for Siding
Hvordan å rive ut en murstein peis ansikt og erstatte den med stein
Hvordan bli med Molding With Caulk
Slik forbedrer du husfordelingsverdien
Hvordan heve Garage Floors
Slik fjerner du gamle dekkskruer
Baderom Tile Concepts
Kan jeg legge til en skjerm til min døråpning?
Gjør det selv Decra Metal Roofing
Slik fliser du på kjøkkengulvet
Vinyl Siding Design Ideas for en Ranch Style Home
Electric Saw Guide
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser