Dekorative ideer for rosa og amp; Brun jente s soverom

Dekorative ideer for rosa og amp; Brun jente s soverom  Rosa er et tradisjonelt valg for jentas soverom, men det trenger ikke å være kjedelig og konvensjonelt. Innfør rike bruner for å skape et morsomt og funky eller sofistikert og elegant soverom. Bruk accenter, veggfarge, tilbehør og gulv for å oppnå ditt design. Velg lett vaskbare stoffer for sengetøy og vindubehandlinger i et barns rom i tilfelle ulykker. Naturlige stoffer som bomull fungerer godt.

Pink Toile

For en sofistikert tilnærming til en rosa jente s soverom design, dekke veggene i en rosa og hvit toile tapet. Et toile mønster gir en gammel verden, moden føle seg til et soverom, noe som gjør at romets design kan overføres fra en ungdommelig ung jentes rom til et mer sofistikert tenåringsferiested. Toilet vil ha god farge, så du trenger å introdusere bare noen få ekstra aksenter gjennom hele rommet. Legg et par kaste puter eller tepper til sengen for en ekstra punch av rosa. Hardvedgulv i en dyp rik brun sammen med dype brune fargete møbler som et hodegavl og en kommode vil innlemme bruntet i designet uten å overvelde plassen eller gjøre det mørkt. En ny bukett med rosa og hvite roser på nattbordet legger til en økologisk berøring til rommet.

Rosa og brune aksenter

For en subtil og tilpasningsdyktig rosa og brun soveromdesign, bruk fargen i aksentene og hold den underliggende palett enkelt. En skarp hvit for veggene og taket gir et utmerket lerret for å bruke accenter av farge. Velg en halvglans eller flat finish i veggmaling. For en feminin touch, velg en himmelseng. Canopy stoffet kan endres ut for å endre utseendet på rommet. Hvit baldakin stoff vil gi en lys luftig følelse. For en yngre estetikk velger du et glitrende rosa stoff. Bruk sprut av rosa og brunt gjennom resten av rommet. Rosa valanser trimmet med brunt bånd, for eksempel, vil legge litt kontrast og farge til rommet. Spreng opp en kommode med et hvitt lag maling på sidene og en pastellrosa malt topp.

Innfør mønster

Rosa og brun kontrast godt, noe som gjør dem til gode farger for å kombinere i mønstre. Lag en morsom og funky jente s soverom med flere mønstre som aksenter i hele rommet. Polka prikker og striper fungerer godt og kan blandes og matches. Søk etter stoffer som kombinerer en rekke pinks fra pastell til magenta med et like stort utvalg av brun - tennelyst til dype sjokolade. Fest en stripet dyne eller dyne med polka dot pute shams. Mønstret lagringsplass for leker og utstoppede dyr er både attraktive og funksjonelle.

Andre artikkelen

DIY Montering av steinfinér til peis
Utvendig metall skorstein rør installasjon
Slik installerer du Home Heating Ducts
Hvordan lage en hjemmelaget vindmølle
Hvordan Spray Latex Paint Bruk en HVLP Sprayer
Utvendige dekorasjoner å henge ved inngangsdøren
Slik gjenoppretter du en kjøkkenbord
Remodeling ideer å male Cedar Wood rom
Hvordan bygger jeg en vedlagt barneskjeller?
Hvordan bygge en Gable Roof Carport
Slik Float Tile Grout
Gutters u0026 amp; Vannfordeling
Stuebelysningsalternativer
Slik isolerer du rundt bjelker
Hvordan bygge en European-Style Wall Corner Cabinet
Trex Decks vs Wood Decks
Hvordan bruke en Power Coping Saw
Hvordan å lage trær blomster
Hvordan lage utvendige vindurammer
Slik installerer du en bjelke ved hjelp av glattehengere