Beste fargepaletter til dekorasjon

Beste fargepaletter til dekorasjon  En utstilling av farge demonstrerer stemningen eller funksjonen til et rom. Varme fargetoner kan være til stede i et kjøkken for å gi en innbydende atmosfære og stimulere appetitten. Alternativt kan myke greener vises på bad der gjestene søker avslapning fra en stressende dag. De beste fargepalettene til ditt hjem er farger som gjør at personligheten kan skinne gjennom. 'Søk gjennom skapet ditt for å se hvilke farger som dominerer. Disse er fargene som representerer deg,' anbefaler Trading Spaces. Ta med disse fargene inn i rommene i hjemmet ditt for å generere en rekke stemninger.

Eventyr

Legg til eventyr i boarealet ditt med en lys fargepalett med dyprød, neongrønn og elektrisk blå. Fet farger stimulerer øyet og gir energi til en kjedelig plass. Innlemme en høy energi fargepalett til et uventet sted, for eksempel en hule eller et kontor. Bruk rød maling på veggene og dekorér med grønt og blått tilbehør hele veien. De levende tilbehørene ser ut til å hoppe ut fra baksiden. For best resultat må du blande mønstre med lyseblå og neongrønn på kasteputer eller vaser slik at rommet ikke ser ut som et barns lekeområde.

Mystery

Reflekter over mønstre og farger som stammene bruker i antikke regnskoger. Når du gjør det, kommer mystiske ritualer, dekorative fjær og frodige regnskoger ofte til å tenke. Blend dyrebilder og eksotiske teksturer med gull, grå, krøll og røde farger i et soverom for å skape en mystisk atmosfære. Denne fargepaletten fungerer best i dempet toner som de burde representere nyanser fra den naturlige verden. Alterner fargene i paletten din med dekorative mønstre av innfødte amerikanske og afrikanske tapisserier, keramikk og tribalmasker. Vis hengende kremplanter på rommet ditt for hint av grønt.

Fransk Sofistikering

Understatt og romantisk, rosa er en klassisk og stilig farge. Legg til et snev av fransk sofistikert til en stue med fargevalg av rosa, brunt og hvitt. Denne fargepaletten finnes ofte i tradisjonell Europeisk d u0026 eacute; cor, inkludert fransk toile. Fransk toile er en stoffstil som viser bilder fra det gamle verdens franske bourgeoisiet i ulike aspekter av livet. Legg kaste puter i rosa fransk toile til en hvit sofa eller kjærlighet sete. Bruk tremøbler, tregulv eller et chenillekast drapt over en lenestol for å legge nyanser av brunt til rommet.

Andre artikkelen

Hvordan Stain Oak Trim
Hvordan fjerner jeg harpiks fra Resin-Backed Tiles for å installere?
Slik fjerner du et badekar kran fra et mobilt hjem
Hvordan å dekorere med et område teppe
Slik installerer du en Prehung Patio Door
Medallion Kitchen Ideas
Slik bruker du forskjellige typer stucco til et hjem
Hvordan remodel et bad for å være tilrettelagt for barn
Huskonstruksjonsrisiko
DIY teppe over en betongplankulv
Slik installerer du et gipsloft
Slik legger du steinfinér på en betongblokk
American Standard Lifetime Tub Installere forslag
Hvordan å planlegge hyller
Slik isolerer og gjenoppretter logg hus
Hvordan installerer jeg molding fastgørere?
Slik redigerer du kjøkkenet ditt
Hvordan tørke Caulk
Behandlet tømmerprosjekter
Slik Sound Proof et rom med Green Tech