Belysning Ideer Med Speil

Belysning Ideer Med Speil  Når du integrerer speil i hjemmet ditt, kan du legge til spesiell belysning på disse elementene for å trekke mer oppmerksomhet til dem. Posisjonen og formen til belysningen du bruker kan gjøre dekorasjonen spesielt unik og imponerende til gjestene, og kan til og med gjøre speilet mer funksjonelt.

Surround Lighting

Belysning som omgir speilet helt, er best for speil du er Å bruke ofte eller speil som du trenger å se veldig tydelig. For eksempel er et forfengelsespeil best dekorert med små pærer som er installert rundt alle sider av speilet slik at ansiktet ditt vil motta fullstendig belysning. For å gi et mellomrom a mer romantisk følelse, prøv myk belysning rundt et speil, du kan bruke røde eller oransje pærer for å oppnå denne effekten.

Base Lighting

Et speil i gang eller stue kan være best accented med base belysning. Hvis du installerer et langt, tynt lys under et speil med en tynn kant på hovedvegget i stuen, får du akkurat den rette oppmerksomheten til speilet. Du kan gjøre et slikt speil enda mer dekorativt ved å installere en liten hylle mellom lys og speil. Hyllen kan inneholde små keramiske figurer eller en vase med en enkelt blomst, som vil se bra ut mot speilet. Noen få små lys ved foten av et speil er også tiltalende. Bruk av pærer i forskjellige farger er en rimelig måte å gjøre speilet iøynefallende, og det er enkelt å endre fargene når som helst.

Sidebelysning

For et speil som henger på hovedveggen til en stue eller spisestue, prøv å plassere lys på sconces på hver side av speilet. Du kan også installere små vegglamper på sidene av speilet i en mindre plass som gangen eller pulverrommet. Legge til små syntetiske blomster rundt belysningen vil gi oppsettet en spesielt søt eller innbydende følelse.

Andre artikkelen

Slik holder du en dyneinnlegg på plass
Air Sliping Tools
Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
Hvordan male over utvendig oljert trefelt
Hvordan unngå synlige ledd i Vinyl Siding
Trommesanderen Instruksjoner
Hva er en pellet peis?
Den beste måten å varme med solen
Slik fjerner du overflødig silikon fra granittplater
Hvordan lage kjøkkenskap gul
Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Skal jeg bruke 30 pund falt papir under tregulv?
Slik installerer du granitt på kjøkkenskap
Hvordan sette Crown Molding på skrånende loftet vegger
Slik bruker du Old Barn Timber
Hvordan kutte et hjørne rundt med en miter sag
Hvordan å designe patio dekker
Slik reduserer du blender på TV-en eller datamaskinen med Solar Shade Sceen
Byggeplan for en Solar Hot Air Collector
Hvordan kutte en plastisk diffusor for lysstoffbelysning