Bedre hjemdekorasjonsideer

Bedre hjemdekorasjonsideer  Innredningen av hjemmet er din sjanse til å bli en fin kunstner, filmregissør og selvbiografisk forfatter på samme tid. La fantasien sveve og løsne din kreativitet ved å ta ideer og skrive inn din egen tilpassede personlige signatur på dem. Ikke vær redd for å ta en sjanse.

Fargerike gulvmønstre

Kombinasjons kjøkken / spisestue bør være et rom i hjemmet ditt som du ser frem til å tilbringe tid. Vurder å rive opp nåværende gulv og legge deg et lappeteppe av fargerike fliser som kombinerer en rekke farger og geometriske former. Legg brune sirkler i gule firkanter og grønne trekanter i lilla sirkler.

Brokade Drapes

Hvis du vil gi et rom med en illusjon av overdådig eleganse uten å bruke en formue, bør du vurdere vindubehandlinger med brokademateriale. Dette tykke, illustrerte stoffet gir øyeblikkelig et rom en viss mengde klasse. Fibrene i brokade kan variere fra bomulls flytbarhet til ullens høytid. Brokade er preget av Tilstedeværelse av hevet design som kan suppleres med mønster i tapet, møbeltrekk eller tepper.

Faux Marble Wall Panels

Faux marmor maleri kan gi en lang gang med et snev av klassen. Del de lange veggene til yo Ur gangene med stolelegg og mal toppdelen i en lysere nyanse av den dominerende farge som benyttes til bunnpartiet under stolen. Bunnen skal males for å gi en illusjon av marmorpanel oppnådd ved å veinere en glasur med et kalkunfjærs skarpe punkt.

Keramiske fliser

Keramiske fliser kan ikke være din første tanke som en passende d u0026 eacute; cor valg for et barns soverom, men brukt klokt, kan det bli et medium hvor barnet ditt lærer. Kjøp alfabetfliser som forbedrer å lære ABC'en som skildrer et dyr med riktig startoppstart.

Eldre barn kan glede seg over keramisk fliselegging ved å velge tomme fliser som de kan male sine egne design på. Hele familien kan bli involvert i det morsomme hvis du bruker malerisk keramisk flis til å dekorere et familierom eller bad.

Gulvstensiler

Stenciled mønstre på hardvedgulv kan gi litt teft til et kjedelig kornmønster. Se etter bestemte områder for å stencil, slik som rundt bunndelen på en trapp eller gjennom en åpen passasje som forbinder to rom som ikke har noen naturlig skillelinje. Stencils tillater selv minst kunstnerisk tilbøyelig til å lage et gulv som virkelig sier noe om dem. Du kan kjøpe eller lage en stencil som gjenspeiler interessen din. Stencils kommer i alt fra epler til zebraer.

Andre artikkelen

Hvordan reface jeg en murstein peis?
Hvordan bygge en kjøkkenbordstopp
Slik festes et solpanel til et tak
Hvordan Kutte Skostøping
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Problemer med gulvovner
Hvordan håndtere eller kutte Cove Molding
Decorator Tricks for et hjem fra 1940
Slik bruker du takbelegg for underlag på laminatgulv
Fordeler og ulemper med Real Vs. Kunstige trær
Slik kjøper du en stud Finder
Hvordan å bruke brukte verktøy
Baseboard Trim Tips
Slik installerer du en ny dusjbase
Ulemper med betonghjem
Slik bytter du en lastebær med en bjelke
Definisjon av Marine Construction
Slik installerer du Schon Engineered Teak Flooring
Slik overlever du hjemmeoppkjøpsopplevelsen
Peis Installasjonstips