Bakgrunnsregler

Bakgrunnsregler  Bakgrunn kan være et utsøkt designelement i et rom når det henges ordentlig og når stilen bidrar til resten av innredningen. Det krever mer arbeid å installere tapet enn det gjør å male, men det er brukervennlige funksjoner som gjør hengende tapet til et realistisk gjør-det-selv-prosjekt. En liten kunnskap om hvordan du velger, henger og vedlikeholder bakgrunnsbildet ditt, tar en lang vei mot å få det til å fungere hjemme.

Velge bakgrunnsbilde

Velg fra forhåndsdekorert, selvklebende eller ikke-limt bakgrunnsbilde, tar hensyn til ferdighet og tid som kreves for arbeidskrevende valg. De fleste papirene som er solgt, er pre-limt og vinylbelagte eller stoffbaserte vinylstilter som er ment for høye trafikkområder som bad og kjøkken er vanligvis selvklebende. Vurder kunst, størrelse og periode d u0026 eacute; cor av rommet når du gjør ditt valg. Flocked tapet vil ikke tjene som et godt bakteppe til din moderne fotografering. En tradisjonell spisestue trenger noe mer elegant enn vinylbelagt papir. Gressduk er ikke det mest praktiske valget for et kjøkken. Få noen eksempler, lim dem inn opp på veggen og leve med dem for et par dager for å se hvordan de ser på rommet under all slags lys. Kjøp alt papiret på en gang, og få litt mer enn du anslår at du trenger, slik at fargestoffet mange matcher nøyaktig.

Hengende bakgrunnsbilder

Du vil mest sannsynlig jobbe med papirbakket vinyl tapet som det er det mest tapet er. Dette er rimelig slitesterkt, tårer ikke lett og kommer prepasted , eliminere et rotete skritt. Hvis du bruker en veggdekking av silke eller gressduk, vær forsiktig når du bruker limen. Når du får lim på forsiden av materialet, kan du ikke tørke den av. For vanlig bakgrunn vil noen få tips få det til å virke profesjonelt installert. Når du har vått papiret i henhold til produsentens instruksjoner, brett du strimlen inn Halvklebende sider sammen, vær forsiktig med å matche kantene nøyaktig. Ikke skru opp papiret. Tillat det å 'bestille' i noen minutter for å aktivere limet før det utfolderes og henger papiret på veggen. Overlapp papiret over kronformen i taket og grunnplankene på gulvet slik at du kan trimme papiret med en rett kant for presis passform. Løs papir rundt et vindusforkle ved å lage små kutt i det slik at papiret stemmer overens med formen på skjermen. Deretter holder du papiret mot veggen med den flate enden av en kittkniv mens du bruker en barberhøvel eller boksekutter for å trimme den slik at den passer perfekt rundt vinduet.

Holder det rent

Støv er ikke en del av tapetmønsteret, så støvsug tapetet ditt noen få måneder ved hjelp av det myke veggvedlegget som følger med støvsugeren. Ikke gni i spindelvev eller de vil stryke og holde seg til papiret; løft dem forsiktig med vakuum eller en myk børste. Tørk ned vinylbelagt tapeter i kjøkken eller familierom skal rengjøres med en fuktig svamp og en liten oppvaskmiddel. Aldri suge papiret og aldri skrubbe det, selv om produsenten kaller det 'scrubbable'. For delikat papir som plukker opp en flekk, kan tapetdeig gjøre trikset. Bare kast deigen, som kan kjøpes fra en maskinvare- eller boligforbedringsbutikk, inn i en ball og deretter rulle den over flekken for å plukke den opp fra papiret. Når deigen blir skitten, bruk en frisk overflate for å fortsette å rengjøre til flekken er borte.

Andre artikkelen

Slik fjerner du desintegrerende tepper
Hvordan støtte en lysekrone
Slik rammer du en ståldør
Morsomt rom dekorere
Instruksjoner for å bygge en veranda
Hvordan å klynke et tak
Hvordan lage din Ved Prosessor
Typer av hoder på treskruer
Slik bruker du Dremel 421 polsk
Cabin Building Ideas
Slik lager du et gjennomsøkingsrom
Hvordan å flare aluminium slange
Hvordan Finne Oak Trapper
Slik installerer du Metal Roof
Slik borer du et hull i keramisk flis ved hjelp av en drill
Slik bytter du fra tepper til flislagt gulv
Hvordan finne overflatearealer av objekter
Hvordan velge riktig borbit
DIY Fjern verktøyvaskskap
Slik planlegger du et kjøkkenkrok