Konstruksjonsdesign ideer for en småbarns rom

Konstruksjonsdesign ideer for en småbarns rom  Bygget soverom temaet er ideelt for en smutselskende smårolling som liker å se dumper og kraner på jobben. Mange hjemmebutikker selger temmebyggende soverom som fungerer godt i et barns rom. Du kan også bli kreativ med dine egne dekorative elementer i soverommet design. Velg budsjettet når du velger designelementene til rommet.

Maling

Konstruksjonstemaet gir inspirasjon til veggfargene. For et lyst utseende, velg en gul eller oransje for å ligne kjøretøy knyttet til konstruksjon. Mal den øverste halvdelen av veggene hvite hvis den lyse fargen er for overveldende for hele veggen Maler en veggmaleri for byggemuren som et fokuspunkt på en av veggene. Hvis du ikke er klar til å male ditt eget veggmaleri, ansett en lokal kunstner eller bruk vinylmuren klistremerker.

Veggdekor

Veiskilt legg til til byggingen føler i rommet. Virkelige veiskilt fungerer, men de er tunge og kan være vanskelig å finne. Mange butikkene som selger barna 'soverom innredet tilbyr imitasjonskilt som gir samme følelse. Du kan også male dine egne skilt på et stykke kryssfiner som er skåret i ønsket form, slik at du kan tilpasse skiltene med barnets navn. Konstruksjonshatter som henger på kroker rundt i rommet, fungerer også for designkammeret.

Sengetøy

Et sengetøy med konstruksjonstema gjør det enkelt å legge til temaet i sengen. Et annet alternativ er å velge et solid sengetøyssett som passer til byggesystemets fargevalg. Klær den opp med puter med byggemodus. Konstruksjonstema-stoff gjør at du kan lage dine egne gardinpaneler for soverommet. Klipp stoffet til ønsket størrelse, og krysse kantene for å avslutte dem.

Rug

Et teppebelagte telt fungerer godt i byggesalen. Din pjokk kan kjøre hans favorittbyggingsleker langs veiene og late som han jobber. Et annet alternativ er å finne en generell konstruksjons-tema-teppe som følger med et sengetøyssett, eller gå med en solidfarget teppe basert på det overordnede fargeskjemaet.

Tilpasset lampeskjerm

For en konstruksjonslampe, legg til din egen personlige preg på et stoff lampeskjerm. Bruk stoffmaling for å legge til konstruksjonsbilder på lampeskjermen. Hvis lampen er av tre, kan du male den slik at den passer til fargeskjemaet på rommet. Små konstruksjons leker limt til basen legger til mer av temaet til lyset.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en under kabinettet Spice Rack
Hvordan redusere kostnadene for betong i nedgangs- og vann-sementforhold
Installasjonsinstruksjoner for Mohawk Laminatgulv
Hvordan spare energi på mange måter fra det åpenbare til det ytterste
DIY Stair Tile
Hvordan kutte hull i Cinder Block Walls
Slik bruker du en overflatesliper
Hvordan male over stemplet betong
Styrofoam Holdbarhet
Laminat Vs. Tregulv
Hvordan å varme et hus med en tre-brennende ovn
Slik forsegler kjøkkenfliser
Hvordan bygge et lite skap
Step-by-Step Room Remodeling
Slik legger du til en lyskrets
Slik installerer du Craftmaster Bifold Dører
Hvordan Bytt Baderomsvasken Når Remodeling
Gjør-det-selv bølgepappede taktekkingstips
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
Hvordan å tette hull