Hvordan fungerer et tankless toalett?

Hvordan fungerer et tankless toalett? 

Spylingsteknologi

Når håndtaket er trykket på et vanlig tanktoalett, er tyngdekraften den faktoren som bytter vann i bollen med vann fra tanken. Tankless toaletter bruker derimot en annen type teknologi, og fordi det ikke er tank, tar de en helt annen form og utseende. Avfallet går ut på samme måte som det gjør fra en toalettet: En ventil åpner og slipper den ut i et rør som fører bort fra hjemmet eller bygningen og inn i kloakklinjene. Tankless toiletter bruker trykk og volum for å trekke rent vann direkte fra hjemmet eller bygningens vannrør og inn i bollen for å erstatte det som er fjernet. Når den angitte mengden vann har kommet inn i bollen, lukkes ventilen og spylingsprosessen er komplett. Dette forhindrer at vann lagres i tanken fordi det trekkes direkte fra rørleggerarbeidet.

Installasjonsproblemer

Tankless toilets påfylles raskt når de spyles. Trykket som trengs for flushen, produseres via en sterk pumpemekanisme som går på strøm. Med et enkelt trykk på en knapp, blir pumpen utløst og spylen fullført. Pumpemekanismen er innelukket i bollen, og noen modeller tillater vannlinjen å komme opp gjennom gulvet istedenfor veggen bak toalettet. Andre modeller har et enkelt rørleggerør som fører fra baksiden av toalettet og inn i veggen for å koble til VVS-bygningen. Eller, som den industrielle typen, stiger VVS opp på baksiden av bollen og forbinder gjennom et T-formet rør til rørleggerarbeidet. Selv om produsentene vil fortelle deg at 1/2-tommers rør fungerer fint med et tankløst toalett, kan noen nyere modeller kreve et større rør. Tankless modeller lagrer ikke vann, og trenger å trekke vann inn i toalettet. Hvis trykket og volumet ikke er tilstrekkelig på grunn av rørets størrelse, vil tankeloset fortsette å skylle til det kan få nok vann til å fullføre prosessen. Et 1-tommers rør vil løse dette problemet.

Fordeler og ulemper

Tilførselsledninger må kanskje byttes ut med en tankløs toalettmodell. Dette er ikke et stort problem når du plasserer et tankløst toalett i nybygg, men kan utgjøre en ekstra kostnad når du arbeider med eksisterende rørleggerarbeid. En ekspansjonstank kan hjelpe med vanntrykksproblemer, selv om installering av en ikke beseirer formålet med et tankløst toalett. Tankless toaletter kjører på strøm. Hvis strømmen går ut, er evnen til å spyle også ute. Spare plass og vann er det området der et tankeløst toalett skinner. Nyere modeller kan gi deg mulighet til å velge hvor mange liter som brukes i spyleprosessen. Generelt bruker de ca 1,6 liter vann per flush, og på grunn av sin kompakte størrelse, tar opp mindre plass.

Andre artikkelen

DIY: Slik installerer du glidende glassdører
Slik installerer du Simulated Rock Siding
Hvordan demontere en glidende glassdør
Hvordan heve kapital til å kjøpe land
Hvordan lage en garasjeportåpning buet
Instruksjoner for en Dewalt Miter Saw
Elektroder Brukes i sveiseprosessen
Solvarme som alternativ oppvarmingsmetode
Hvordan installere teppe i en kjeller på betong
Slik installerer du Waltex
Slik keramisk gulvfliser et solseng
Gjør det selv gjerdemateriale
Ting å vurdere når etterbehandling en kjeller
Hva gjør en pneumatisk lufthammer?
Bordplater for kjøkkenøyene
Solarium Ideer
Hvordan fange vårvann
Slik installerer du Allure Trafficmaster
Hvem fant den elektriske boringen?
Slik fjerner og erstatter en patio dør