Typer av granitt

Typer av granitt 

Hornblende Granitt

Hornblende granitt er det mørkeste sortimentet av granitt. Den er slitesterk i alle typer vær, noe som gjør den ideell til nesten alle bruksområder.

Biotitt Granitt

Biotitt granitt er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og er en av de mest brukte granittene for bygging. Det er det vanskeligste av alle granittene og kan brukes innendørs eller utendørs uten å gå på bekostning av steinen.

Talkose Granitt

Talkosgranitt er en av de mindre kjente former for granitt fordi den ikke tåler elementer godt. Den er mindre enn ideell for gulv, benkeplate og utendørs bruk, som bare gir dekorative formål.

Turmalin Granitt

Turmalin granitt er tilgjengelig i en rekke farger, unntatt fargeløs og hvit, som er svært sjeldne. Denne typen granitt er ideell for områder uten mye trafikk, da det er den mykeste av alle typer.

Fargeklassifiseringer

Noen selskaper klassifiserer granitt i henhold til farger i stedet for sammensetning. Bedrifter som klassifiserer på denne måten Skryte over 100 typer granitt. Men å velge en granitt basert på farge alene er en oppskrift på katastrofe, da granitten du velger, kanskje ikke passer for søknaden. Når du ombygger et hjem med granitt som et av materialene, må du bestemme hvilken type granitt du skal bruke. Denne beslutningen er imidlertid mye mer kompleks enn bare å finne en farge eller et mønster du liker. Du må ta hensyn til de beste bruksområdene for hver type granitt.

Andre artikkelen

Slik monterer du et kjøkkenveggskap
Elektrisk inspeksjon sjekkliste
Slik fliser trappene
Hvordan bygge en Gable Style Shed
Kan du brenne pellets og tre sammen?
Hvordan reface jeg en murstein peis?
Slik fjerner du kjøkkenkroner
Hvordan å ramme en pony veggen
Hvordan måle en dørramme for støping
Typer av skruer og deres bruksområder
Slik installerer du en skifertelteller
Hvordan bygge Paver Steps
Slik legger du store sementplater
Hvordan sammenligne Forbindelse Miter Sager
Grout fjerning verktøy
Om flenser
Beskrivelse av tanger
Hva er White Maple Timber?
Hvordan skrive et grønt energitilskuddsforslag
Hvordan kutte hengselinnsatser