Skruetyper for kryssfinerunderlag

Skruetyper for kryssfinerunderlag  Profesjonelle byggere er generelt enige om mange aspekter av hjemmebygging. Når det gjelder underlagsposisjonering, for eksempel, anbefaler byggebøker, nettsteder og nedlastinger av kommersielle prosjektspesifikasjoner eller angir forskyvde underlagsskjøter. Imidlertid avslører en uformell undersøkelse av de samme kildene om skruetyper for å feste underlaget til gulv og gulvbjelker lite enstemmighet. To nettsteder advarer mot bruk av skruer av noe slag; flere advarer mot bruk av negler. To kilder anbefaler ingen mekanisk festeanordning, men anbefaler liming av underlaget til gulvet.

Festeformer

Forskjellige kilder anbefaler enten skruer, negler eller stifter til å feste underlag og gir mulige grunner til ikke å bruke de to andre valgene. Negler, flere steder peker ut, vil løsne akkurat nok over tid for å produsere gulv squeaks. Nettsteder som anbefaler mot skruer, advarer om at underlag vanligvis kommer i tykkelser på 1/2 tomme eller mindre, og at skruehodet trenger inn for langt inn i treet, og svekker underlaget på tilkoblingsstedet. Samlet sett anbefaler flere steder negler eller stifter enn skruer. De to favoriserte valgene er ringen, ikke-belagte negler eller 1/4-tommers krone divergent-punkt stifter. Mange av disse preferansene har å gjøre med større hastighet av stift og nagelpistolapplikasjoner i forhold til skruing, i stedet for å gi et overlegen resultat.

Skruefinisher

Et lite flertall av sider som foretrekker skruer til negler eller stifter anbefaler galvaniserte skruer. QuikDrive, et produksjonsfirma som spesialiserer seg på ulike konstruksjonsskruer, angir en grå fosfatfinish over en uvanlig skrue for underlagsapplikasjoner. Selv om selskapet ikke forklarer preferansen, virker det sannsynlig at den lavere motstanden når man skruer ned den jevnere fosfatskruen, kan redusere skruer og øke produktiviteten. Det samme selskapet anbefaler også 'hei-lo' -tråder, et trådmønster av en høy tråd og en lav tråd, som navnet antyder. Hei-lo-tråder gir større stabilitet i selvdempende applikasjoner. Få, hvis noen, profesjonelle bygningsmenn vil bore ut et skruehull før du setter inn skruen i denne typen gulv applikasjon. Selvtankere, som tømrere kaller dem, øker produksjonshastigheten betydelig, og kan også gi en strammere passform.

Skruelengder

Når det gjelder skruelengder, varierer oppfatningen vesentlig. En bok om emnet, 'Ultimate Guide to Bathrooms: Plan, Remodel, Build', sier at skruen skal trenge inn i 1 tommers inn i bjelken. Med 1/2-tommers underlag og 1/2-tommers gulv vil dette kreve en 2-tommers skrue. I tilsynelatende avtale med denne oppfatningen skriver en snekker i The Floor Pro Community, et profesjonelt forum, at han bruker 2-tommers skruer, som ville trenge inn i bjelken. I motsetning til denne oppfatningen anbefaler en annen snekker på samme forum skruer på ikke mer enn 1 tommers, og flere andre anbefaler en 1-1 / 4-tommers skrue. Den sistnevnte gruppen anbefaler alle å unngå å trenge inn i bjelken.

Hovedtyper og tykkelse

De fleste kilder foretrekker et kvadratdrevhode fordi det motstår stripping og en # 7 eller # 8 skrue. Hvis drevet ned i eldre, herdede bjelker, har tynnere skruer en tendens til å bryte.

Andre artikkelen

Slik Etch u0026 Stain Betong
Slik bruker du Chinking
Hvordan lage flaskehyller
Skal jeg bruke skruer eller negler med Cedar?
Slik installerer du et trappstart
Slik installerer du kjøkkenteller
Slik måler du området til firkantede føtter
Hvordan velge kjøkkenskap Knobs
Slik beregner du vanntrykk i en rør
Hvordan polere slutten av en granitt counter tile
Hvordan måle med en laser
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Hvordan henger jeg på dressingbord?
Tips om Sliping Stained Woodwork
Laminat Vs. Tregulv
Slik remodeler du et lite bad
Installasjonsinstruksjoner for boblebad
Hvordan lage et vindu for en ishytte
Kant mellom fliser og tregulv
Hvordan lage Butcher Block Cutting Boards