Hvordan lage en trommelstativ

Hvordan lage en trommelstativ 

1.

Legg to 48-tommers brett parallelt med deres ytre kanter 35 tommer fra hverandre. Sett en 35-tommers brett vinkelrett på de to brettene og på toppen av dem begge, så den ligger flatt med kanten spyling med endene av brettene. Skru 35-tommers brett til 48-tommers brett med fire skruer totalt.

2.

Skru en 35-tommers brett til 48-tommers brett på samme måte som i trinn 1 så det er parallelt med den første 35-tommers brettet, men ligger 36 inches unna. Dette er en av sidene på trommelen din. Gjenta trinn 1 og 2 for å bygge motsatt side.

3.

Plasser sidene slik at de står oppreist og så de 48-tommers platene er 30 inches fra hverandre. De 35-tommers brettene som er flush med endene, skal røre bakken. Alle de 35 tommers brettene skal være plassert mellom de 48 tommers brettene. Sett et ark med kryssfiner på toppen av kantene på de to to 35-tommers brettene. Den 30-tommers kanten av kryssfiner skal flush med enden av brettene. Skru kryssfiner til brettene på dette stedet. Bruk åtte skruer totalt. Skru det siste arket av kryssfiner til de to to 35-tommers brettene på samme måte.

4.

Klipp 15-tommers brett hjørne til hjørne med sirkelsagen. Du bør dele hver brett i to like store trekantede stykker.

5.

Sett et par trekantede brikkene på den nederste hylle mellom et par 4-tommers med 4 -inch boards som er 30 inches fra hverandre. De skal stå på sine 15-tommers kanter, med deres hypotenuser skrå mot hverandre. De 6-tommers sidene skal være opp imot 4-tommer med 4-tommers brett. Skru fire skruer gjennom hypotenusen til hvert bord og inn i kryssfiner. Gjenta denne prosessen på motsatt side og på øverste hylle. Disse platene vil holde trommene stasjonære.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når du bruker elektroverktøy.
 • Trommelholdere brukes til å holde sylindriske beholdere som vinfat, oljetrommer eller vannfat. De ligner tunge oppbevaringsholdere, men har vanligvis flekker laget for trommer å ligge seg uten å rulle rundt. Trommelhylster er laget for å holde trommene i horisontal stilling, da dette gir mulighet for lett drenering eller tilgang til væsken som holdes inne. Trommelholdere kan kjøpes hos mange industrielle forsyningsbutikker for hundrevis av dollar; Men ved å bygge din egen vilje kan du bare bruke en brøkdel av det beløpet.

  Andre artikkelen

  Slik reparerer du peelingfinér på sponplater
  DIY Pantry Skap
  Ved installasjon av trefelt bør jeg bruke dampspærre eller tyvek?
  DIY Patio Bar med en fotstasjon
  Hvordan å brette betonggulv i et oppholdsrom
  Hva er trebekledning?
  Instruksjoner for å bygge en teepee
  Typer av dusjveggmaterialer
  Slik monterer du en bærbar carport
  Slik installerer du en bunnmontert kjøkkenvaske
  Hvordan få tilskudd til bærekraftig levekår
  Slik fjerner mørtel fra skiferfliser
  Slik gjør du tradisjonell vindusvisning
  Slik fjerner du keramisk flis fra et betonggulv
  Betongbordsverktøy
  Hvordan bygge en markering over en uteplass
  Utvendig fargeideer for produsert hjem
  Laminat vs Bambus Gulv
  Fordeler og ulemper ved betongbygging
  Hvordan å regrout tub fliser