Hvordan lage en betong benkeplate

Hvordan lage en betong benkeplate 

1.

Før du begynner å bygge konkrete former, bestem deg hvor du skal bygge benken. Skal du bygge den av sted og deretter flytte den senere, eller skal du bygge den på plass. Jeg anbefaler å bygge benkeplaten på plass. Du ender med en bedre passende benkeplate, og du trenger ikke å flytte den hvis du bygger den på plass.

2.

Nå bestemmer hvordan du vil ha dine betongbenkeplater til å se Jeg anbefaler å tegne et design på en skyggeplate først. Nå som du har planer, er det på tide å bygge skjemaene. Du vil bruke melamin. Melamin har en jevn overflate som gir deg en fin betongfinish.

3.

Start med å legge et melaminlag på bunnen av skjemaet. Skru inn melaminen 2 x 4 's på utsiden av betongformen. De fleste betongplater er 1,5 tommer til 2 tommer tykke. Hvis det er noe blått tre utsatt, må du dekke det med elektrisk tape. Dette holder betongen fra å stikke til skogen. Nå som skjemaene er bygget, ta silikon caulk og kjør en perle langs de indre hjørner av betongformene. Våt fingeren og kjør den over den nyopplyste silikonpæren. Dette gir deg en fin finish, og dine betongplater kan bli glatte.

4.

Ta nå vasken og tappekranen og plasser dem nøyaktig hvor behovet for å gå. Dette er viktig fordi sett betong ikke er veldig tilgivende hvis de er plassert feil.

5.

Ta nå noe stålforsterkende nett og legg det inn i skjemaet. Stålnettet gir styrke til betongbenken og bidrar også til å hindre betongen fra å sprekke mens den kurerer.

Nå er det tid til å helle betongen. Du vil ha to Separat betonggulv Den første betonghetten vil være litt tørrere enn en vanlig betongblanding. Den andre betonghetten vil ha fargepigmenter i den. Etter at du har hellet det første laget av betong, må du tampe betongen ned for å kvitte seg med eventuelle luftlommer som kan være i betongen. Dette er veldig viktig. La platen kurere i et par timer, og bruk deretter den andre pouren som blir vantere enn en vanlig betongblanding, bruk en ståltråle for å glatte betongen, men gjør det Ikke over arbeidet da dette vil svekke benken.

7. Legg nå betongplaten opp i 24 timer før du fjerner skjemaene fra den ferdige benkeplaten. Bruk nå betongen tetningsmiddel la det kurere og det er det. Nå har du vakre nye, tilpassede betongplater.

Tips og advarsler

 • Pass på at betongformene dine er stramme.
 • Sørg for at din silikonpære er glatt.
 • TILFØL MIG SOM EN VENN
 • Betong benkeplater blir stadig mer populære i disse dager. Betong er et slitesterkt og rimelig materiale, og det kan formes til enhver form eller farge du ønsker, og gir deg muligheten til å være så kreativ som du ønsker. Du kan til og med legge inn meningsfulle gjenstander i betongbordene dine. Betong benkeplater ser flott ut på et kjøkken eller bad, og de gir verdi til ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Hvordan male countertops å se ut som granitt
  Plasseplanlegging for et kontorinnredning
  Hvordan identifisere en kjøkkenkran
  Slik bruker du Stucco til en betongvegg
  Slik setter du fast trepinner direkte til en grunnmur
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Slik installerer du Armstrong laminatgulv
  Hvordan skjære med en Dremel Drill
  Historie om soldrevet lys
  Bambusgulv og radiant varme
  Slik installerer du Newel Posts til Hardwood Stair Treads
  Slik finner du et hjems verktøyleverandør
  Logg hjemproblemer
  Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
  Slik kobler du solenergi til et hjem
  Hvordan jobbe en Metal Stretcher
  Tilpassede teknikker for tregulv
  Hvordan å formatere hardt tregulv
  Hvor å designe dine egne tegninger?
  Hvordan bygge et bord for klesvask