Slik installerer du fliser på Cinderblock

Slik installerer du fliser på Cinderblock 

Slik installerer du fliser på Cinderblock

1.

Se over cinderblock veggoverflaten for å være sikker på at det ikke er noen gjenstander som stikker ut av cinderblocken eller mørtelet mellom blokkene .
Merk midten av veggen med en blyant og ta en kalklinje ned midt på veggen ved å bruke blyantene som en veiledning. Påfør lim på veggen ved hjelp av oppstramninger, slik at kalklinjen forblir en åpenbar veiledning. Ikke påfør mer lim på veggen enn du vil kunne dekke på mindre enn 5 minutter.

2.

Begynn å sette fliser inn i limet langs bunnen av cinderblock vegg, og bruk fliser mellomrom til mellomrom mellom flis og gulv og mellom hver flis. Gjenta denne metoden over hele veggen. Skjær fliser med en våt fliser så til hjørnene etter behov.
La limet tørke i minst 24 timer.

3. Når limet er tørt, Bland opp et parti av fugemasse i en 5-gallons bøtte, i henhold til instruksjonene på pakken, til konsistensen av peanøttsmør. Legg inn en fugemasse med fugemasse, bruk en marinørk og sprer fugemasse over overflaten av flisen ved hjelp av oppstramninger. Fokuser på å tvinge fugemasse inn i fugemasse-linjene, slik at det ikke er noen hulrom, hull eller hull i fugemasse.

4.

Tillat fugemasse å tørke i 15 til 20 minutter, deretter Bruk en fuktig grout-svamp for å rengjøre overflødig fugemasse fra flisens flater. Lag også grout linjene til deres ferdige kvalitet før fugemasse herdes og blir ubøyelig. Tillat fugemasse å kurere i 72 timer.

Påfør 2 til 3 strøk av høy kvalitet, gjennomtrengende fugemasse og flisforsegler til fugemasse, og ansiktene på fliser hvis du installerte en naturstein flis for å holde fugemasse og fliser fra flekker. La selfangeren tørke helt mellom strøk.

Cinderblock er i seg selv et robust byggemateriale og har mange bruksområder. Men estetisk sett er cinderblock igjen ute. Veggfliser krever en solid vertikal overflate som skal overholdes, så en cinderblock vegg ville fungere godt med den. Enhver type flis vil fungere perfekt godt. Enten du har en smak for travertin eller skifer, marmor eller porselen, eller til og med en smakfull kombinasjon av to eller flere fliser, vil en cinderblock vegg være et perfekt substrat.

Andre artikkelen

Sjekkliste for å bygge et kjøkken
Kjøkkenventilasjonsalternativer
Slik sammenligner du trebrennende peiser
Slik installerer du hjørneblokker for Baseboard Trim
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Kitchen Cabinet Makeover Ideas
Slik legger du flisene enkelt
Hvordan lage en solvarmer for Inground Pools
Profesjonell Gipsvegg Tips for perfekte vinkler
Hvordan bygge en patio dekker
Baderomsdesign og renoveringsteknikker
Hvordan Kutte Granittfliser til Mosaikk
DIY Kit Homes
Slik bryr du deg om vevd bambusgulv
DIY Hvordan Stucco en vegg
Slik fjerner du Paint With A Grinder
DIY: Utility Cart
Pole Building Techniques
Hvordan knuser du en lås?
Hvordan kutte Lexan Sheets