Slik installerer du fliser på Cinder Block

Slik installerer du fliser på Cinder Block 

1.

Kontroller veggflaten på cinderblock for å være sikker på at det ikke er noen fremspringende gjenstander. Marker deretter midten av veggen med en blyant og ta en kalklinje ned midt på veggen ved å bruke blyantene som en veiledning. Start på bunnen av veggen og bruk kalklinjen som veiledning. Påfør lim på veggen med fliset fliselegg i oppslag. Ikke bruk mer lim på veggen enn du kan dekke på mindre enn 5 minutter.

2.

Begynn å plassere flis i limet langs bunnen av cinderblock-veggen. Bruk fliser til avstand mellom flis og gulv og mellom hver flis. Gjenta denne metoden over hele veggen. Klipp fliser med en våt fliser så til hjørnene etter behov. La klebemiddelet tørke i minst 24 timer.

3. Bland et parti av fugemasse i en 5-liters bøtte i henhold til instruksjonene på emballasjen til konsistensen av peanøt smør. Legg en fugemøllefløyte med fugemasse ved hjelp av en marginspeil og sprer fugemassen over overflaten av flisen ved hjelp av oppstramninger. Fokuser på å tvinge fugemasse inn i fugemasse-linjene, slik at det ikke er noen hulrom, hull eller hull i fugemasse.

4.

Tillat fugemasse å tørke i 15 til 20 minutter, deretter Bruk en fuktig grout-svamp til å rengjøre overflødig fugemasse fra flisens flate. Lag også grout linjene til deres ferdige kvalitet før fugemasse herdes og blir ubøyelig. Tillat fugemasse å kurere i 72 timer.

5. Påfør to eller tre strøk av høyverdig penetrerende fugemasse og flisforsegler til fugemasse og ansiktene på fliser hvis du installerte en naturstein flis, for å holde fugemasse og fliser fra flekker. Tillat tetningsmassen å tørke helt mellom strøk.

Tips og advarsler

 • Bruk fliset flis til å spre limet og margbrettet for å laste lim og grout på hakket fliselegg og hakeflåten henholdsvis.
 • I seg selv er cinderblock et veldig solid byggemateriale og har mange bruksområder. Men estetisk sett er cinderblock ikke veldig pen. Vedhæftende veggfliser til cinderblock resulterer i et bedre utseende. Du kan bruke alle typer veggfliser til å lage et tilpasset utseende til din smak.

  Andre artikkelen

  Enkle måter å legge Vinyl gulv
  Hvordan Finish u0026 Paint Trim Molding
  Typer motorer for heiser
  Hvordan bygge en låve fra grunnen av deg selv (del 3, sperrer og purloins)
  Hvordan bygge en kjøkkenøye med vask
  Slik bruker du Fiberglass Drywall Tape
  Slik øker du en trebrennende peis som varmekilde
  Hvordan bygge et barns Play House
  Slik legger du tre gulv på en plate
  Hvordan lage et energieffektivt hus
  Slik installerer du Teracotta Tile
  DIY klasse A Komfyr Peis Installasjon
  Slik legger du en benk til betong
  Gulv Molding u0026 Refinishing
  Hvordan Estimere Utvendig Kommersiell Maleri
  Slik installerer du en datakabel gjennom en vegg
  Hvordan fungerer Gipsveggklipp?
  Hvordan å refinfinere laminat baderom partisjoner
  Enkle måter å bygge et veranda på
  Hvordan bygge en hjemmelaget kiln