Problemer med løshet i laminatgulv

Problemer med løshet i laminatgulv  Laminatgulv er utformet med et lag plast, fiberboard og annet materiale som er komprimert ned i et gulvmateriale. Laminater ligner en rekke andre materialer, spesielt tremønstre. Du må installere laminatgulv veldig nøyaktig og legge gulvet på riktig måte, eller det kan utvikle en rekke problemer som det alder. Mange problemer medfører at laminatplankene blir popfrie eller løs.

Utvidelse og sammentrekning

Ikke antar at laminatene, fordi de er laget av plast og syntetiske materialer, ikke utvide eller trekke på samme måte som treplater Fuktighet er også i laminat, og du må akklimatisere laminatgulv, akkurat som du gjør tregulv før du installerer laminatet. Hvis laminatet ikke er akklimatisert, kan laminatplaterne kile og løsne over tid.

Undergulvsmateriell

Undergulvmaterialer inkluderer alle overflatene som laminatene er installert over. Avhengig av hvilken type laminatgulv du installerer, kan en løs undergulv føre til at laminatplater løsner også, noe som er vanlig når du installerer laminat over hardtre eller på vinyl . Betong og kryssfiner er vanligvis de beste undergulvene og vil ikke skifte over tid.

Ujevn måling

Måling er viktig når man installerer laminatgulv, begge endemålinger (korte ender) og sidemålinger. Profesjonelle installatører vet å måle og kutte brettene forsiktig, men villaeiere som installerer brettene, kan ikke innse problemene knyttet til feil måling. Når gulvene ikke er installert tett sammen, vil de utvikle hull som skyldes løsningen av platene.

Fuktighet

Fuktproblemer oppstår når fuktighet oppstår fra under gulvet og inn i laminatmaterialene, som forekommer mest ofte med betonggulv som ikke er ordentlig forseglet. Fuktigheten fører til at laminatet forvrenger, løsner brettene og skaper mellomrom for mugg for å vokse.

Andre artikkelen

Kjellerisoleringsmetode
Hvordan fjerne asbest fra en leilighet bygning
Slik legger du betong to forskjellige farger
Fordeler og ulemper med Pot Filler Faucets
Riktig plassering for gipsskruer
Ideer til å refinansere en peis
Slik installerer du laminatgulv foran en inngangsdør
Stair Rails Ideas
Enkle måter å lage en postboks på
Vakre ideer til flislagt bad
Renoveringsideer for et kjøkkenkrok
Hvordan å rive ned en Cinder Block Building
Hvordan velge en murstein for et boligområde
Gjør det selv Grønn Skum Isolasjon
Hvordan lage skjemaer for betongtrapper
Baderomsideer for en rammeløs dusj
Slik installerer du Glueless Hardwood Flooring
Silestone Problemer
Carrera Marble Fordeler
Akryl Vs. Marmor dusjkabinett