Slik trykker du trygt på en ventilløs peis

Slik trykker du trygt på en ventilløs peis 

1.

Den rette størrelsesventilløse peisen er den viktigste delen av sikkerhetsprosessen. Hver ventilløs peis er utformet for å operere i et 'minimum' mengde åpne kvadratfot. Møte romets kvadratfot må minst svare til det minimum som kreves ved produksjonen. Du kan få kvadratfotene i et rom ved å måle bredden og lengden og multiplisere dem sammen. Å komme til stor av en ventilløs peis kan føre til massiv oksygenutarmning i rommet den er installert i.

2.

I det forrige trinnet nevnte vi oksygenutarmning, dette er når oksygen er fjernet fra rommet og kan nå usikre lave nivåer. Generelt vil du enten kjøpe en ventilløs peis med en ODS (oksygenutslettingssensor) automatisk avstenging eller kjøpe en frittstående ODS for å installere i rommet. ODS installert i den uventede peisen vil slå av enheten hvis nivåene begynner å komme nær usikre nivåer, mens den frittstående ODS vil lage en akustisk alarm hvis oksygenivåene kommer nær et usikkert nivå.

3. < / p>

Bruk aldri ventless peisen i lengre perioder; Generelt er tommelfingerregelen ikke lenger enn 6 timer. Imidlertid produserer foreslåtte kjøretid den beste kjøretiden å følge. Å kjøre en ventilløs peis i lengre tid vil også hjelpe til med oksygenutslipp i rommet eller en massiv konstruksjon av usikre utslipp; Husk at ingen forbrenningskilde er utslippsfri.

4. Hvis du bruker en ventilløs gasspeis, vil du gjøre årlige kontroller og vedlikehold på enheten. Sørg for at det er ingen lekkasje av naturgass eller ineffektive brennere, du kan leie et firma for å komme ut og inspisere den uventede gasspeisen din hvis du ikke vet hvordan du skal kontrollere gassbrennere.

Tips og advarsler

 • Sett alltid sikkerhet først når det gjelder brennbare gjenstander.
 • Følg alltid produsentens krav med en ventilløs peis.
 • Plasser aldri brannfarlige gjenstander nær din uventede peis.
 • En ventilløs peis er en utmerket måte å forbedre innredningen av ethvert rom i husstanden din. Men du må sørge for at som med hvilken som helst type peis, følger du de riktige sikkerhetsforutsetningene for å beskytte helsen og sikkerheten til familien din. Denne eHow er utviklet for å hjelpe deg å forstå hvordan du skal betjene en ventilløs peis med sikkerhet i tankene.

  Andre artikkelen

  Oppvarer solpaneler energi?
  Hvordan bygge en Metal Roller
  Slik installerer du fliser over laminatgulv
  Slik legger du til en rekkverk på en vegg
  DIY Rebar Bender
  Keramiske fliser Informasjon
  Hvordan bygge en strålende varmegulv
  Hydrauliske håndholdte verktøy
  Hvordan å rengjøre travertin marmor
  Typer av murstein peker
  Hvordan lage din egen trebenk
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Hvordan lage et sement gulv eller fundament
  Resirkulert glass benkeplater vs granitt
  Hvordan bygge midlertidige vegger
  DIY Ceiling Fan Mount
  Om infrarøde varmeapparater
  Slik monterer du gulvplater
  Slik installerer du hengsler i en ny dør
  Hvordan handler jeg for DeWalt Power Tools?