Slik installerer du en PVC pan liner med mørtel for en fliser dusj

Slik installerer du en PVC pan liner med mørtel for en fliser dusj 

1.

Fjern eventuelle gamle materialer over undergulvene, og flatt eller fjern eventuelle fremspringende negler eller skruer. Klipp et hull for dreneringsenheten i midten av dusjgulvet. Stikk grunnen til avløpsaggregatet i rørledningen du eller rørleggeren har laget.

2.

Legg PVC-panelen flat og senter den i dusjkabinettet som løper opp hver side likt. Skjær i et hull akkurat stor nok til dreneringsmonteringsåpningen. Legg noen lengder av kanalbånd over toppen av dreneringsenheten for å forhindre at mørtel eller rusk kommer inn. Bruk hendene og kroppsvekten til å glatte foringen fra dreneringssenteret ut mot sidene og hjørnene og over terskelen.

3.

Spik liner på rammeboltene med negler plassert minst 8 tommer fra gulvet og nær toppkanten av liner, og etterlater minst 1/4 tommer over neglen. Spiker også liner på utsiden av bunnen av terskelen.

4.

Kjør en perle av silikonblokk på toppen og bunnen av åpningen der liner møter avløpssammenstilling og trykk på plass, og sørg for at gråt hullene i dreneringsenheten ikke blir blokkert med silikon. Etter at silikonet har herdet, kontroller foringen for vanntettthet ved å koble avløpsrøret med et stykke PVC-rør eller plastposer, og hell et par liter vann til dusjen og la det sitte i tre til fem timer. Se etter lekkasjer eller flyt. Tørk og tørk linerpanelet før du fortsetter med mørtelbasen.

5.

Bland og hell mørtel på dusjpanelforingen til en 2,5 - 3 'dybde. Bruk en glatt trowel og betongflat for å skape en jevn og skånsom skråning mot avløpssamlingen. La mørtelpannen tørke og helbrede uforstyrret i minst 48 timer før du fortsetter med flisinstallasjonen.

6.

Legg fliser smurt med mastikk i henhold til flisens designlayout. Når flisene er ferdig, må du mure masturen i minst 24 timer før du fortsetter med fuging. La fugemasse tørke og kurere i ytterligere 24 til 36 timer før går på det eller fortsetter med installasjon av dusjmaskinen og dørene.

Tile dusjer i motsetning til andre dusjgulv og innkapslinger, er ikke vanntette. Riktig installasjon av en PVC-dusjpanner under mørtelplaten er det kritiske trinnet i å lage en vellykket, vanntett, slitesterk og langvarig flisebelegg. Med ingen DIY-opplevelse kan dette være en vanskelig jobb å utføre med hell, men med litt DIY og konstruksjonserfaring er det mulig å få et godt resultat.

Andre artikkelen

DIY Solar Termisk
Hvordan gjenopprette gamle bokhyller
DIY: Bygg ditt eget drivhus fra glidende glassdører
Slik klargjør du gulv for flytende gulv
Hvordan bygge luksuriøse baderom
Hjemmelaget fettpistol
Betonggulvisoleringsmetoder
DIY: Green House Plans
Betongoverleggsinstruksjoner
Slik installerer du Saltillo Tile over et tre gulv og gjennomsøk plass
Slik isolerer du med isolasjonsruller
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Hvor tett bør boltene bli strammet
Gjør det selv Concrete Slab Resurfacing Products
Hvordan bygge en utendørs dansegulv
Instruksjoner for å lage en mantel til peis
Hvordan bli kvitt Clean Fill Dirt gratis
Ideer for isolering av et garasje tak
Slik kobler du en jordetråd til en takvifte
Det beste lyset å sette i et suspendert tak